Καπουτζίδης – Μαρίνος: Απαντούν σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις

Είναι ερωτευμένοι; Έχουν βρει το άλλο τους μισό;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος συνεργάζονται και πάλι, αυτή τη φορά στην παράσταση «Θα σε πάρω να φύγουμε», που ανεβαίνει από τις 15 Μαρτίου στο θέατρο Badminton. Σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!, o Γιάννης Πουλόπουλος τους ρωτάει και για την προσωπική τους ζωή.

Μιχάλη, είχες δηλώσει ότι έχεις έξι χρόνια να κάνεις σχέση.

Ήταν μια επιλογή μου που με αντιπροσώπευε πλήρως εκείνη την περίοδο. Ήταν κάτι που προφανώς είχα ανάγκη.

Έχει αλλάξει κάτι στη ζωή σου;

Γιατί θέλεις να το διευκρινίσουμε; Όποια κι αν είναι η επιλογή μου, είμαι ευτυχισμένος με αυτή. Το σημαντικό όταν μπαίνεις σε μια σχέση είναι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου κι εγώ τα έχω.

Γιώργο, έχεις δηλώσει ότι «μεγάλος έρωτας για μένα σημαίνει να τα πουλήσω όλα και να πάω να ζήσω με το άλλο μου μισό στην Παραγουάη».

Μου έχει συμβεί να ερωτευτώ τόσο δυνατά που σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να πουλήσω ότι έχω και δεν έχω και να ακολουθήσω το αντικείμενο του πόθου μου όπου κι αν πήγαινε. Δεν το έκανα, γιατί κατάλαβα ότι αν τελικά το αποφάσιζα, θα ήμουν μόνος μου στο αεροπλάνο, γιατί δεν νομίζω ότι το άλλο πρόσωπο αισθανόταν το ίδιο. Έχω ζήσει τρεις πολύ μεγάλους έρωτες στη ζωή μου, αλλά έχω εισπράξει και πολύ αγάπη.

Μιχάλης: Εγώ πάντως δεν θα μπορούσα να αφήσω τα πάντα για έναν μεγάλο έρωτα. Είμαι πιο ρελιστής.

Γιώργος: Ούτε εγώ θα μπορούσα να είμαι έξι χρόνια μόνος μου. Στον ερωτικό τομέα είμαστε πολύ διαφορετικοί.

Εσύ Γιώργο, είσαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο;

Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, γιατί αν βγω και το πω μία φορά μετά θα με ρωτάνε αν είμαστε ακόμα μαζί ή αν χώρισα. Σε αυτά τα θέματα οι δημοσιογράφοι λειτουργούν όπως η γάτα μου. Μία φορά έκανα το λάθος να της ανοίξω την μπαλκονόπορτα και από τότε το θεωρεί δεδομένο. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Αυτό αρκεί.

Έχετε βρει το άλλο σας μισό;

Μιχάλης: Σε αυτή την ερώτηση θα μπορέσω να απαντήσω όταν φτάνω στο τέλος της ζωής μου. Πιστεύω πάντως ότι το άλλο μας μισό το επιλέγουμε. Δεν θα σκάσει ξαφνικά στην παραλία μαζί με ένα όστρακο.

Γιώργος: Συμφωνώ. Το άλλο μου μισό δεν είναι κάπου στο Νεπάλ και με περιμένει. Για να είμαι με έναν άνθρωπο προϋποθέτει ότι πιστεύω ότι είναι το άλλο μου μισό. Δεν έχω κάνει ποτέ μία σχέση για να περνάει η ώρα, ή για να έχω παρέα να πηγαίνω σινεμά.

Διαβάστε ακόμα:

Τι συνέβη όταν ο Καπουτζίδης τράκαρε με άλλο αυτοκίνητο μετά από δική του παράβαση;

Τα λόγια του Καπουτζίδη για την Ειρήνη Κουμαριανού που συγκίνησαν την Μενεγάκη

Μ. Μαρίνος στο Μίλα: “Υπήρχαν εποχές που έψαχνα κέρματα για να πάρω τσιγάρα”