Κάποιοι σπάνε πλάκα και σε κάποιους… σπάνε τα νεύρα

Διαβάστε για τις χτεσινές τηλεθεάσεις στο prime time.

Από τις 9 έως τις 10 η “Ζωή της άλλης” στο MEGA βγήκε νικήτρια για ακόμα μία μέρα σημειώνοντας μέσο όρο 33,9 ενώ απέναντι οι Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος με την εκπομπή “Πλάκα κάνεις” έφεραν χαμόγελα στον ΑΝΤ1 κάνοντας μέσο όρο 17,4. Δυσαρεστημένοι για ακόμα μία βδομάδα είναι στον ALPHA βλέποντας το “Botrini's Project” να μην… τρώγεται με όρεξη από τους τηλεθεατές και να κάνει μέσο όρο 10,2. Το έχουμε αναφέρει κι άλλη φορά αλλά πλέον θεωρείται σίγουρο ότι με τις χαμηλές πτήσεις της εκπομπής θα υπάρξουν αλλαγές στην εν λόγω εκπομπή μπας και…. μαγειρευτούν καλύτερα οι τηλεθεάσεις.

Η χαρά συνεχίστηκε στο MEGA και την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, με το “Πενήντα -πενήντα” να κάνει μέσο όρο 33,9. Το “Steps” όμως, δεν έκανε μεγάλα βήματα στο τηλεοπτικό τοπίο και έφερε στον ΑΝΤ1 μέσο όρο 11. Οι χαμηλές πτήσεις συνεχίστηκαν για τον ALPHA αφού η εκπομπή “Σπίτι από την αρχή” με τη Σίσσυ Φειδά έκανε μέσο όρο 7.

Την επόμενη ώρα, από τις 11 έως τις 12, η παρέα των “Ράδιο Αρβύλα” φέρνει τους περισσότερους τηλεθεατές στον ΑΝΤ1 σημειώνοντας μέσο όρο 21,9 ενώ το MEGA με την ξένη ταινία “Άντρες με τα μαύρα” περνά στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 14,1. Οι “Οικογενειακές ιστορίες” στον ALPHA σημειώνουν μέσο όρο 9,6 συνεχίζοντας να προκαλούν εσωτερικές… ιστορίες στο κανάλι της Κάντζας.

Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία από τη Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς