Κανονικά το Champions League στο MEGA και ο αγώνας του Ολυμπιακού στη ΝΕΤ

Διαβάστε: Με την άδεια της ΕΣΗΕΑ o Χρήστος Σωτηρακόπουλος θα περιγράψει απόψε τους αγώνες.

Η μάχη της Τρίτης που αναμενόταν, μεταξύ ALPHA και MEGA τελικά δεν θα γίνει, αφού ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θα έχει καινούργιο «Αλ Τσαντήρι». Ωστόσο, στο ΜΕΓΚΑ, στις 21:45 θα μεταδοθεί ζωντανά ο ποδοσφαιρικός αγώνας για το Champion’s League, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λυών και μάλιστα με την περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Ο δημοσιογράφος θα περιγράψει και τον αγώνα ανάμεσα σε Νάπολι και Μπάγερν Μονάχου, τον οποίο θα δούμε μαγνητοσκοπημένο αμέσως μετά.

Το Μεγάλο Κανάλι είχε ζητήσει από την ΕΣΗΕΑ να επιτρέψει την περιγραφή του αγώνα, ώστε να μην το μεταδώσει βουβό, όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν ή να να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει κάποιον σπήκερ από την Κύπρο. Αυτό βέβαια, είναι μια εξέλιξη που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις από κάποια κανάλια -όπως ο ALPHA- που παίζουν «κονσέρβες» λόγω της απεργίας.

Δείτε το τρέιλερ του MEGA για τον αγώνα. Στο τέλος σπεύδει να ενημερώσει με κάρτα ότι συμμετέχει στην απεργία των δημοσιογράφων.

Στο μεταξύ, η ΠΟΣΠΕΡΤ έδωσε σχετική άδεια να μεταδοθεί ο αυριανός αγώνας του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ, παρά την απεργία στη δημόσια τηλεόραση. Η ανακοίνωση γράφει τα εξής:

«Η ΠΟΣΠΕΡΤ για λόγους ισότητας και ανταγωνιστικότητας και συναισθανόμενη τη θέληση του Έλληνα πολίτη, που περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές των τελευταίων 40 χρόνων από τις πολιτικές φτώχειας, ανέχειας και εξαθλίωσης της κυβέρνησης της τρόικας, καθώς και την επιθυμία των φιλάθλων να δουν τον αυριανό ποδοσφαιρικό αγώνα, αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της να δώσει εξαίρεση στο προσωπικό από τις 21:30 της Τετάρτης, ώστε να καλυφθεί από τη ΝΕΤ η μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ για το Champions League καθώς και όλη η υπόλοιπη αθλητική κίνηση μέχρι το τέλος του προγράμματος. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα περνάει κρόουλ με τα αιτήματα των απεργών».