Κανέλλη: «Πάρτο πίσω τώρα! Τώρα όμως! Όταν μιλάω, μιλάω!»

Έξαλλη η Λιάνα Κανέλλη με φράση του Γιώργου Παπαδάκη για τον Θάνο Ασκητή. Τι είχε πει ο γνωστός νευρολόγος - ψυχίατρος για τις γυναίκες που έχουν βιαστεί;

Στην επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα κι ενώ ο Γιώργος Παπαδάκης είχε να χειριστεί ένα πολιτικό πάνελ που αποτελούνταν από δημοσιογράφους, είπε: «Μη νομίζετε ότι είναι εύκολο να έχεις σε ένα πάνελ συναδέλφους πάνω απ' όλα. Όπου είπα ότι σε αυτή την περίπτωση δεν χρειάζεται δημοσιογράφος συντονιστής, χρειάζεται ο Ασκητής. Γιατί οι δημοσιογράφοι όταν συμμετέχουν σε ένα πάνελ, ποτέ δεν ολοκληρώνουν».

Τι ήταν να το ακούσει αυτό η Λιάνα Κανέλλη; «Πάρτο πίσω τώρα γιατί εγώ ως δημοσιογράφος, έχω συναντηθεί με τον Θάνο Ασκητή σε εκπομπή στον ΑΝΤ1 να μου λέει ότι όλες οι γυναίκες που έχουν βιαστεί το θέλουν κατά βάθος! Λοιπόν, πάρτο πίσω τώρα, γιατί είμαι η μόνη γυναίκα στο πάνελ. Τώρα όμως! Πάρε τον Ασκητή πίσω τώρα και την άποψή του!», είπε σε υψηλούς τόνους η βουλευτής του ΚΚΕ.

Όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Λιντζέρης, αμφισβήτησε τα λεγόμενα της Λιάνας Κανέλλη, η βουλευτής συνέχισε λέγοντας: «Θες την κασέτα; Όταν μιλάω, μιλάω»!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

«Κύριε Παπαδάκη, στην ηλικία σας…»!

Παπαρήγα στον Παπαδάκη: «Η κρατική τηλεόραση έχει γίνει …του ΣΥΡΙΖΑ»!

Παπαδάκης: «Ένας Καμμένος θα υποδεχτεί έναν Πικραμμένο»!

Ποιος πήρε τον Σιωμόπουλο τηλέφωνο; Έξαλλος μετά από λίγο ο Παπαδάκης!

Κακλαμάνης σε Παπαδάκη: Έχετε να με καλέσετε 21 μήνες!

Το μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο Γιώργος Παπαδάκης εξηγεί γιατί δεν έχει φιλοξενήσει εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής