Κανέλλη για Κασιδιάρη: «Ποιος ασχολείται με αυτή τη μύγα»;

Δείτε τα όσα είπε η Λιάνα Κανέλλη για τη Χρυσή Αυγή και τον Ηλία Κασιδιάρη!

Στο ΡΙΚ1 και την εκπομπή «Τετ Α Τετ» του Τάσου Τρύφωνος μίλησε η Λιάνα Κανέλλη και όπως ήταν αναμενόμενο η κουβέντα έφτασε κάποια στιγμή στο θέμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και στην επίθεση που είχε δεχθεί η βουλευτής του ΚΚΕ από τον Ηλία Κασιδιάρη.

«Είναι εξαιρετικά θλιβερό να γίνεται τμήμα της πολιτικής ζωής και ένα διαβατήριο για να περάσουν πιο πειστικά και σε επίπεδο lifestyle να αποκαλείται «κύριος» ο άνθρωπος που το διέπραξε… Δεν πρόσεξε κανείς, δυστυχώς, τον διάλογο, την ουσία των πραγμάτων όπως είχε προηγηθει. Έγινε κακοήθης εκμετάλλευση του γεγονότος. Εγώ αντέδρασα εντελώς αυθόρμητα μπροστά στην ασχήμια… Δεν ήταν τόσο ευρύ, ήταν τόσο προβεβλημένο ως ευρύ. Και εδώ οι ευθύνες είναι των συναδέλφων μου… Έκανα μια πράξη αξιοπρέπειας με το να σηκωθώ όρθια. Σ’ αυτές τις βαρβαρότητες απαντάς με πολιτισμικό τούβλο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρεις ένα πολιτισμικό τούβλο και να του το πετάξεις στο κεφάλι… Το χαστούκι πυροδότησε την αντίληψη ότι όλα είναι θεμιτά στην κρίση, στο πολιτικό λεξιλόγιο…», δηλώσε η Λιάνα Κανέλλη.

Αναφερόμενη στον Ηλία Κασιδιάρη, η βουλευτής του ΚΚΕ είπε: «Ποιος ασχολείται μ’ αυτή τη μύγα; Νομίζεις ότι ασχολούμαι μ’ αυτή τη μύγα; Αντέχω περισσότερα απ’ αυτό γιατί δεν τον χρησιμοποιώ ως καθρέφτη. Αυτός με χρησιμοποιεί ως καθρέφτη δι’ αυτής της ηλιθίας πράξεως, ως «Χιονάτος»… Δεν έχουν πρόσωπο αυτοί οι άνθρωποι. Το αποκτούν δίνοντας περιεχόμενο στο όνομά τους». 

Για την αντίδρασή της στο χαστούκι τόνισε: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως θα συγκρατήσω την οργή και την φυσική μου αντίδραση, όταν κάποιος με χτυπάει. Έχω υποχρέωση όταν με βλέπει κόσμος να είμαι υποδειγματική στη συμπεριφορά. Ο μεγαλύτερος κόπος που χρειάστηκε ήταν να μην αντιδράσω στο χαστούκι… Αυτόν δεν τον έβλεπε η μάνα του; Τι έλεγε η μάνα του όταν τον έβλεπε; Τι παλικάρι έφτιαξα εγώ; Έξι μήνες μου πήρε να φύγει από μέσα μου η φυσική οργή της αντιστροφής. Θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά πολιτισμένο για να μην ασχολούμαι με εκδίκηση. Έχω καλλιεργηθεί πολύ εσωτερικά για να μην εκδικούμε και δεν είμαι Θεός να στρέψω το άλλο μάγουλο».

Δείτε όλη τη συνέντευξη της Λιάνας Κανέλλη στο ΡΙΚ. Το σχετικό απόσπασμα είναι στο 32ο λεπτό:

Διαβάστε ακόμα:

Λιάνα Κανέλλη: Αυτό είναι το τελικό μου σχόλιο για τη Χρυσή Αυγή!

Το μήνυμα που έστειλε η Λιάνα Κανέλλη στον Ηλία Κασιδιάρη

Η Λιάνα Κανέλλη αποκαλύπτει τι συζητούσε στο διάλειμμα με τον Ηλία Κασιδιάρη

Με την επίθεση Κασιδιάρη σε Κανέλλη – Δούρου επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος

Απίστευτο περιστατικό βίας στην εκπομπή του Παπαδάκη! Ο Κασιδιάρης γρονθοκόπησε την Κανέλλη και πέταξε νερό στην Δούρου!

Πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει: Το χαστούκι Κασιδιάρη σε Κανέλλη ήταν χαστούκι στο κατεστημένο

Κασιδιάρης: «Ο Παπαδάκης σκεφτόταν «δωσ’ της!»»

Οπαδός της Χρυσής Αυγής απειλεί δημοσίως την Έλενα Ακρίτα!