Κανάκης: Θα πάντρευα ένα gay ζευγάρι

Διαβάστε: Οι gay είναι το αγαπημένο θέμα συζήτησης στα τηλεοπτικά πάνελ. Βίντεο: Ο Αντώνης Κανάκης θα πήγαινε σε gay pride.

Ο ένας μετά τον άλλον, καλλιτέχνες, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι ασχολούνται με το θέμα και κάνουν δηλώσεις με τις οποίες μετά, ασχολούνται όλοι οι υπόλοιποι καλλιτέχνες, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι. Το θέμα φαίνεται ότι πουλάει και οι εκπομπές στριμώχνονται να το συμπεριλάβουν στη θεματολογία τους.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή στα τέλη του Φλεβάρη και αμέσως μετά ακολούθησε καταιγισμός δηλώσεων στο ελληνικό καλλιτεχνικό στερέωμα…

Ο Φώτης Μεταξόπουλος χαρακτήριζε το τραγούδι του Λούκα Γιώρκα «gay-μπέκικο», ενώ την ίδια στιγμή ο Σταμάτης Φασουλής δήλωνε πως οι gay προχωρούν τη μόδα. Την προηγούμενη εβδομάδα η Έλενα Παπαρίζου έλεγε στον Πέτρο Κωστόπουλο ότι πηγαίνει συχνά σε gaybar και τα «χώνει», καθώς η Ελένη Μενεγάκη έβρισκε «καταφύγιο» στα gaybar για να ξεφύγει από τους paparazzi.

Το θέμα των gay ωστόσο, δείχνει να φτάνει στην κορύφωσή του αυτές τις μέρες, με τις δηλώσεις διασήμων στα περιοδικά να διαδέχονται η μία την άλλη. Η Νατάσα Καλογρίδη αποκάλυψε πως την έχουν φλερτάρει γυναίκες και αφήνει τα πάντα ανοιχτά στη ζωή. Ο Αντώνης Ρέμος απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που τον θέλουν ομοφυλόφιλο, με τον Γιώργο Λιάγκα να τον υποστηρίζει σθεναρά. Ο Αντώνης Κανάκης πήρε τη σκυτάλη και έδωσε συνέντευξη σε gay περιοδικό.

Σε ερώτηση αν θα πάντρευε ποτέ ένα gay ζευγάρι, ο παρουσιαστής απάντησε στο περιοδικό «Screw»: «Η στάση μου σε αυτό που με ρωτάτε είναι απλή: όπως ακριβώς θα αντιμετώπιζα μια τέτοια πρόταση από ένα φιλικό ετεροφυλόφιλο ζευγάρι, με τον ίδιο τρόπο θα ανταποκρινόμουν και σε ένα φιλικό μου ομοφυλόφιλο ζευγάρι».

Για το θέμα της υιοθεσίας από gay ζευγάρια δήλωσε: «Κλίνω περισσότερο στο να μπορούν να υιοθετούν παιδιά τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να προσφέρεις σε ένα παιδί είναι η αγάπη προς αυτό και η αγάπη που υπάρχει στο ζευγάρι που μεγαλώνει αυτό το παιδί. Αυτή την αγάπη δεν μπορεί να εγγυηθεί κανένα ετεροφυλόφιλο ζευγάρι και δεν είναι θέμα φύλων, αλλά θέμα ανθρώπων».

«Αν γινόταν κάποτε gay pride στην παραλία της Θεσσαλονίκης θα πήγαινες;», ρώτησε ο δημοσιογράφος του Screw και η απάντηση του Αντώνη Κανάκη ήταν: «Γιατί όχι»;

Δείτε το βίντεο: