Καμπουράκης – Οικονομέας: Η τηλεθέαση στην πρεμιέρα τους

Πώς τα πήγε η εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA" την πρώτη μέρα της πρώτης σεζόν;

Επέστρεψαν χαμογελαστοί, ξεκούραστοι, αδυνατισμένοι (σ.σ. ο Δημήτρης Καμπουράκης) και με πινελιές ανανέωσης στο πλατό, ώστε να δείξουν μια πιο φρέσκια εικόνα στο τηλεοπτικό κοινό. Ο Γιώργος Οικονομέας και ο Δημήτρης Καμπουράκης πήραν θέση από χθες στην πολύ πρωινή ζώνη του MEGA και με το γνώριμο ύφος τους έπεσαν στη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης.

Με τον Γιώργο Παπαδάκη να μπαίνει τελευταίος, όπως κάθε χρόνο, στον ανταγωνισμό, τα πράγματα ήταν εύκολα για το πρωινό δίδυμο του καναλιού της Μεσογείων. Στο 28,3% έφτασε ο μέσος όρος της εκπομπής στο σύνολο, ενώ στο δυναμικό κοινό σημείωσε 17,1%. Το Πρωινό ΑΝΤ1, με τους θερινούς του παρουσιαστές κατέγραψε αντίστοιχα 19,1% και 12,1%. Στο 17,4% έφτασε το ποσοστό της Πρώτη Γραμμής στο σύνολο και 22,15 στο δυναμικό κοινό. Πιο πίσω η ΝΕΡΙΤ, συγκέντρωσε 9,1% και 3,3%.

Από τις 22 Σεπτεμβρίου που ο Γιώργος Παπαδάκης θα καλημερίσει για μια ακόμα χρονιά τους τηλεθεατές, αναμένεται και η σταθεροποίηση των συσχετισμών των δυνάμεων μεταξύ των καναλιών που θα δείξει νικητές και ηττημένους.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων