Καμπουράκης και Οικονομέας παραδίδουν σκυτάλη

Ετοιμάζονται να πουν «καλό καλοκαίρι» στους τηλεθεατές, αλλά και «ραντεβού τον Σεπτέμβρη», αφού θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν να παρουσιάζουν την «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας θα αποχαιρετήσουν τους τηλεθεατές την Παρασκευή 18 Ιουλίου, παραδίδοντας σκυτάλη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Δημήτρη Τάκη που θα αναλάβουν την πρωινή ενημερωτική εκπομπή από τη Δευτέρα 21 Ιουλίου. Ωστόσο Καμπουράκης και Οικονομέας θα επιστρέψουν του χρόνου, για 8 σεζόν, συνεχίζοντας να δίνουν μάχη για την ενημέρωση, αλλά και την τηλεθέαση.

Όσον αφορά μάλιστα αυτή της τηλεθέασης, φέτος τα… άκουσαν και εσωτερικά, από τον Πέτρο Κωστόπουλο, που αναφερόμενος στην πορεία της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής έναντι της απέναντι, του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ανέφερε ότι αυτός «εισέπραττε» χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης από τους αντιπάλους του.

Βέβαια είναι αλήθεια ότι το «Κοινωνία Ώρα Mega» σημειώνει χαμηλότερες τηλεθεάσεις από «Το πρωινό ΑΝΤ1» με τον Γιώργο Παπαδάκη να κυριαρχεί στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, αλλά και οι τηλεθεάσεις της ενημερωτικής εκπομπής του MEGA είναι υψηλές και για αυτό οι δύο δημοσιογράφοι θα συνεχίσουν να είναι στο κανάλι της Μεσογείων για 8η σεζόν.
 
Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Έξαλλος ο Καμπουράκης σηκώθηκε από την καρέκλα του: «Δεν μπορώ! »