Καλοκαίρι Yes: Σοκαρισμένοι στον αέρα με το παραλίγο ατύχημα στη φωτιά – «Φύγετε από εκεί!»

Open

Πανικός στο στούντιο της εκπομπής με το περιστατικό.

Σε απόσταση αναπνοής από το πύρινο μέτωπο που καίει τις τελευταίες ώρες στη Βοιωτία βρέθηκε το συνεργείο του ΟΡΕΝ. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης στο Καλοκαίρι Yes, ο ρεπόρτερ Γιάννης Ζιάκας και ο οπερατέρ Βασίλης Βαφείδης έζησαν τον τρόμο, όταν η φωτιά έφτασε λίγα μέτρα μακριά τους και οι ίδιοι τράπηκαν σε φυγή.

«Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στο χωριό Πρόδρομος, το οποίο απειλείται από το πύρινο μέτωπο. Η φωτιά κινείται προς την παραλία Σαράντη, οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μία τεράστια μάχη», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ στον αέρα του Καλοκαίρι Yes, με τους παρουσιαστές να τον παροτρύνουν να μείνει μακριά από τις φλόγες.

«Έχει υπάρξει μία μεγάλη αναζωπύρωση, η κατάσταση δυστυχώς είναι οριακή», τόνισε ο Γιάννης Ζιάκας.

Λίγο αργότερα και ενώ ο ρεπόρτερ του ΟΡΕΝ μετέδιδε τις εικόνες από το πύρινο μέτωπο, η φωτιά ξαφνικά άλλαξε κατεύθυνση λόγω των ισχυρών ανέμων, με αποτέλεσμα να κινηθεί με φόρα προς το τηλεοπτικό συνεργείο και τους παρευρισκόμενους στο σημείο.

Αμέσως επικράτησε πανικός στο στούντιο του Καλοκαίρι Yes, με τη Μαριάντα Πιερίδη να λέει σοκαρισμένη: «Φύγετε παιδιά! Χριστός και Παναγία! Φύγετε, αγάπη μου, από εκεί. Μα είναι δυνατόν τώρα; Τι ψυχραιμία; Γιάννη μου, θέλω να απομακρυνθείτε και θα μιλήσουμε ξανά σε λίγο, σε παρακαλώ».

«Έρχεται, έρχεται, Βασίλη!», ακούγεται να λέει ο ρεπόρτερ του Καλοκαίρι Yes στον οπερατέρ, με τους δύο άντρες να μεταβαίνουν σε ασφαλέστερο σημείο.