Καλοκαίρι Παντού: Τι τηλεθέαση έκανε η δεύτερη εκπομπή των Καινούργιου – Σταματόπουλου;

Κατάφεραν να διατηρήσουν τα ποσοστά τους ή μήπως όχι;

Για δεύτερη μέρα βγήκαν στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου με τον Παύλο Σταματόπουλο και τους συνεργάτες τους με σκοπό να κρατήσουν καλοκαιρινή συντροφιά στο κοινό της μεσημεριανής ζώνης κι εκείνο, με τη σειρά του, να τους ανταμείψει με υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Κατάφερε, άραγε, το νέο δίδυμο του ALPHA να διατηρήσει τα ποσοστά του;

Χωρίς σημαντικές απώλειες από την πρεμιέρα, το «Καλοκαίρι Παντού» σημείωσε την Τρίτη, στο γενικό σύνολο, ποσοστό 14,4%, αντί του 15,2% της Δευτέρας. Η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παρέμεινε στα ποσοστά της με 15,9%, ενώ μικρή πτώση καταγράφηκε για το ΦΜ LIVE που έκλεισε με 12,9%.

Σημαντικές ήταν, ωστόσο, οι απώλειες για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και του Παύλου Σταματόπουλου, στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή συγκέντρωσε το 19,7% του τηλεοπτικού κοινού, περίπου πέντε μονάδες κάτω από την πρώτη μέρα. Η Ελεονώρα αύξησε τη δύναμή της στο 19%, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου να περιορίζονται στο 11,8%.

Και αν αναρωτιέστε ποια προγράμματα βρίσκονταν μπροστά εκείνες τις ώρες… Οι ειδήσεις του MEGA προπορεύτηκαν στο γενικό σύνολο, ενώ το δυναμικό κοινό προτίμησε, τι άλλο(;)… Κωνσταντίνου και Ελένης!

Γιώργος Σκρομπόλας

Διαβάστε ακόμα:

Καλοκαίρι Παντού: Τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή των Καινούργιου – Σταματόπουλου;