Καλοκαίρι παντού: Σταματόπουλος – Καινούργιου μαζί – Τι τηλεθέαση έκαναν;

Η Κατερίνα Καινούριου επέστρεψε από τις διακοπές της και...

Δευτέρα χθες και μετά από δυο εβδομάδες, στο πλατό της εκπομπής βρέθηκαν επιτέλους μαζί η Κατερίνα Καινούριου και ο Παύλος Σταματόπουλος , μετά τις μίνι καλοκαιρινές διακοπές τους.

Τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής ,δεν είχαν κάποια διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Η μεσημεριανή εκπομπή του Alpha, από την έναρξή της στις αρχές Ιουλίου δε σημειώνει ιδιαίτερα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα χθες, ο μέσος όρος του Καλοκαίρι παντού, στα γενικά ήταν 15,2%, ενώ αντίστοιχα ο μέσος όρος της εκπομπής στο νεανικό δυναμικό κοινό ήταν 15,3%.

Τα υψηλότερα νούμερα σημειώθηκαν στο διάστημα 14:00-14:15, δηλαδή στην αρχή της εκπομπής, που η τηλεθέαση έφτασε το 21,1% στο δυναμικό κοινό.

Αξίζει να πούμε ότι το καλοκαίρι παντού που ξεκινάει στις 14:00, παίρνει lead-in από την τηλεοπτική σειρά Εντιμότατοι κερατάδες. που προβάλλεται σε επανάληψη και σημειώνει ιδιαίτερα ικανοποιητικά νούμερα. Συγκεκριμένα χθες στο διάστημα 13:45-14:00 η σειρά έκανε μέσο όρο στα γενικά 15% , ενώ στο νεανικό-δυναμικό κοινό η τηλεθέαση σημείωσε το 20,5%

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε ακόμα:

Καλοκαίρι Παντού: Τι τηλεθέαση έκανε η εκπομπή χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου;