Καλημέρα Ελλάδα: Βγήκε θετικός στον COVID κατά τη διάρκεια της εκπομπής – Τρόμος στο πλατό

Γιώργος Παπαδάκης

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα...

Από το σπίτι του βγήκε στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα ο Γιώργος Παπαδάκης, το πρωί της Τρίτης και αιτία γι’ αυτό είναι ο κορονοϊός. Ο συνεργάτης του, Γιώργος Γρηγοριάδης, βγήκε θετικός στον COVID-19 και μάλιστα αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Δευτέρας, κάτι που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους συντελεστές.

Ο Γιώργος Παπαδάκης εξήγησε στον αέρα, πώς ακριβώς έγιναν τα πράγματα: «Στην οικογένεια του Γιώργου Γρηγοριάδη είχαμε ένα κρούσμα, ο μικρός του γιος που πηγαίνει στο Δημοτικό νόσησε. Το παιδάκι είναι μια χαρά. Ο Γιώργης έκανε από την προηγούμενη εβδομάδα όλα τα απαραίτητα και όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά. Αποφάσισε σύμφωνα με το πρωτόκολλο χθες να είναι στην εκπομπή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, όμως, γύρω στις 08:30, τον είδαμε να δυσκολεύεται λίγο. Στις 09:00 έκανε rapid test και κατουρηθήκαμε. Γιατί το rapid βγαίνει θετικό».

Όλοι οι υπόλοιποι συνεργάτες βγήκαν αρνητικοί, ενώ όπως τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο ίδιος έκανε και τεστ αντισωμάτων, το οποίο έδειξε πως μετά και από την τρίτη δόση του εμβολίου έχει πολλά αντισώματα.