Καλημέρα Ελλάδα: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου!

Γιώργος Παπαδάκης

Φέτος, ο Γιώργος Παπαδάκης θα ξυπνά την Ελλάδα  από τις 06:00 το πρωί με την πιο δημοφιλή καλημέρα. «Καλημέρα Ελλάδα» καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα επιστρέφουν για 28η συνεχόμενη χρονιά από τη Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στον ΑΝΤ1 για να μας μεταφέρουν και φέτος έγκυρα και γρήγορα όλες τις εξελίξεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με γνώμονα τον πολίτη, η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, θα μεταδίδει δυναμικά τον παλμό της επικαιρότητας από τις 06:00 κάθε πρωί.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μαζί με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Μπάγια Αντωνοπούλου, θα «φωτίζουν» καθημερινά τα γεγονότα και θα μας ενημερώνουν για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας.

Καλημέρα Ελλάδα

Αξιόπιστη ενημέρωση και αντικειμενική αποτύπωση της πραγματικότητας με όλες τις εξελίξεις από το πολιτικό, το κοινωνικό, το οικονομικό και το διεθνές ρεπορτάζ στο επίκεντρο. Έγκριτοι καλεσμένοι θα βρίσκονται καθημερινά στο στούντιο για να σχολιάζουν την επικαιρότητα συζητώντας μαζί μας όλες τις πτυχές των γεγονότων.

«Καλημέρα Ελλάδα» με αμερόληπτη ενημέρωση.

Πρεμιέρα, Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 06:00 το πρωί μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!