Καλεσμένη στην Αννίτα μια γυναίκα που έκανε θραύση στο καλλιτεχνικό στερέωμα

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!

Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Αύριο στις 17:00, η Αννίτα θα φιλοξενήσει μια λαμπερή γυναίκα που έκανε θραύση στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Υπήρξε ο «ξανθός άγγελος» εκείνης της εποχής ξεσηκώνοντας τα ανδρικά πλήθη σε κάθε της εμφάνιση. Όλοι την αποθέωναν. Επίσης, στο πλατό της εκπομπής θα βρεθεί και μια 32χρονη γυναίκα που έφερε στον κόσμο ένα παιδί για να εκδικηθεί τον πρώην σύντροφό της. Ακόμα και σήμερα, πληρώνει τις λάθος επιλογές της.

Την Κυριακή στις 17:00, η Αννίτα συναντά και πάλι τη Βέφα Αλεξιάδου. Θα ξαναβρεθούν σε μια εκπομπή γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές. Επίσης, στην εκπομπή θα βρεθεί και μια 50χρονη γυναίκα που μετά το διαζύγιό της θέλει να ανανεωθεί κάνοντας πλαστικές επεμβάσεις. Σκοπός της ζωής της είναι να δείχνει νεότερη.

Δείτε ακόμα