Κακή πρεμιέρα για την Έλλη Στάη

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για την ίντριγκα;

Η τηλεοπτική επιστροφή της Έλλης Στάη έγινε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης με την παρουσιάστρια να υπόσχεται «Ίντριγκα». Μια ίντριγκα όμως που δεν δημιουργήθηκε ποτέ, τουλάχιστον όσον αφορά στο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Η άλλη οπτική και αισθητική που υποσχέθηκε η εκπομπή θα λέγαμε ότι μας φάνηκε απλώς… μια από τα ίδια. Ο χαμηλών τόνων Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, που ήταν ο πρώτος καλεσμένος της δημοσιογράφου, μάλλον έριξε παραπάνω από όσο χρειαζόταν τους τόνους και αναπόφευκτα και την τηλεθέαση.

Σε μια ακόμα πολύ καλή ημέρα για τον Alpha, η «Ίντριγκα» ήταν το μόνο πρόγραμμα του καναλιού που έπεσε σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, ο μέσος όρος στο γενικό σύνολο κυμάνθηκε στο 9,7%. Εκείνη την ώρα Mega, ANT1, Star και ΝΕΡΙΤ βρίσκονταν αρκετά πιο ψηλά στους πίνακες της Nielsen, από ότι το κανάλι της Κάντζας.

Στο δυναμικό κοινό, το 5,4% είναι σίγουρα κάτι που δεν θα θέλει κανείς να συζητά σήμερα στον Alpha. Το 23,6% που παρέδωσε η δημοφιλής σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου, «10η Εντολή», έπεσε 13 μονάδες από το πρώτο τέταρτο που βγήκε στον αέρα η εκπομπή της Έλλης Στάη, ενώ μεταξύ 01:00 – 01:15 η «Ίντριγκα» …πάγωσε το κανάλι με μόλις 2%!

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων