Καίτη Φίνου: Πολύ δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό

Καίτη Φίνου

"Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο".

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της περνά η Καίτη Φίνου, καθώς πέθανε ξεφνικά η αδελφή της Μαρία, από ανακοπή καρδιάς. Η αδελφή της ηθοποιού μεταφέρθηκε στο Τζάνειο και εκεί άφησε την τελευταία της πνοή.

Το πένθος είναι βαρύ για την Καίτη Φίνου και η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία της αδελφής της στο Instagram, γράφοντας τα εξής:

«Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο Nomads. Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή kαι μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή. Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε… Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πως να πω αντίο… Πώς να σου πω καλό ταξίδι… Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου…».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…