Καινούρια προγράμματα στη δημόσια τηλεόραση

Έτσι καθημέρινά η Τζένη Θεωνά και ο Γιάννης Δημολίτσας θα παρουσιάζουν την πολιτιστική εκπομπή «Art@Ert». Ένα «παράθυρο» στο θέατρο, την μουσική, τον κινηματογράφο, το χορό, τα εικαστικά, τα βιβλία, τη φωτογραφία, μέσα από συνεντεύξεις, προτάσεις και επισημάνσεις με γνώση και άποψη.

Στο πρώτο επεισόδιο, οι blitz μιλάνε για τον «Γαλαξία», την τετράωρη περφόρμανς που παρουσιάζουν στο γκαράζ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, με ελεύθερη ώρα προσέλευσης και αποχώρησης εκ μέρους των θεατών.

Ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης, πρόεδρος της Ακαδημίας Ελληνικού Κινηματογράφου, μία ημέρα πριν από τη μεγάλη βραδιά της απονομής των φετινών βραβείων κινηματογράφου, αναφέρεται στους φετινούς υποψήφιους και τους νέους στόχους της Ακαδημίας.

Ακόμα: ποια θέατρα άντεξαν και συνεχίζουν παραστάσεις και τον Μάιο στην Αθήνα; Σκηνές από το Alarme του Θόδωρου Τερζόπουλου, το Cock της Κατερίνας Ευαγγελάτου, το «Άννα, είπα!» του Θανάση Παπαγεωργίου και το «I love you» του Σταμάτη Κραουνάκη.

Πρεμιέρα όμως κάνουν και οι ενημερωτικές εκπομπές που είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερη έιδηση, έτσι απόψε στις 10 μ.μ. η Eλλη Στάη δίνει διπλό ραντεβού με το κοινό της δημόσιας τηλεόρασης, αφού αμέσως μετά το δελτίο ειδήσεων που παρουσιάζει ξεκινά το τοκ σόου «Νetweek» το οποίο θα φιλοξενεί πρόσωπα από τον πολιτικό χώρο, δημοσιογράφους και αναλυτές, εστιάζοντας στα θέματα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας.

Από αύριο Τρίτη, και κάθε Τρίτη στις 10 μ.μ. ο Γιώργος Καπόπουλος θα ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό για θέματα διεθνούς ειδησεογραφίας στο «Euronet» με ειδήσεις από όλο τον κόσμο.

Ενώ κάθε Τετάρτη τστις 10 μ.μ θα μεταδίδεται η εκπομπή «Νet Economy» με τους Γιώργο Παπαγεωργίου και Χρήστο Μέγα, με θέματα οικονομίας, εργασιακά και ασφαλιστικά.