Καινούργιου: “Ο Βασίλης είναι ο άντρας της ζωής μου. Σύντομα θα έρθει ο γάμος!”

Όλα όσα αποκάλυψε για τον σύντροφό της, τη συγκατοίκηση και το γάμο...

Για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, την κριτική που δέχτηκε όταν παραδέχτηκε δημοσίως τον έρωτά τους, το γάμο που δεν αργεί να έρθει και τα παραπανίσια κιλά μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στο περιοδικό ΕΓΩ! και την Κατερίνα Μπούσιου.

“Δεν μετάνιωσα καθόλου που το είπα. Και όπως όλοι θυμάστε, εκείνη την εποχή γράφονταν “τέρατα” για την προσωπική μου ζωή, ενώ ήμουν ήδη με τον Βασίλη. Το θεώρησα, αν μη τι άλλο, άδικο για εκείνον. Αλλά ήμουν και ερωτευμένη, οπότε δεν είχα κανένα λόγο να μην το ομολογήσω”, εξομολογήθηκε η ξανθιά παρουσιάστρια.

Μιλώντας για τη σχέση τους και την απόφασή τους να ζήσουν μαζί, δήλωσε: “Μου το πρότεινε ο σύντροφός μου, αλλά έγινε σταδιακά και με όμορφο τρόπο. Και επειδή ως γυναίκα είμαι παραδοσιακή, σκέφτηκα από την αρχή πως πρέπει να ασχολούμαι με τα πάντα, από το να είναι το σπίτι καθάρο και να μαγειρεύω, μέχρι να φροντίζω για πράγματα που θα κάνουν εκείνον να αισθάνεται ωραία, να του προκαλούν ακόμα και το θαυμασμό. Θέλω μέσα στο σπίτι να είμαι όμορφη και περιποιημένη. Ως χαρακτήρας, άλλωστε, δεν επαναπαύομαι ποτέ. Ούτε στα προσωπικά μου ούτε στα επαγγελματικά.”

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE