Και του χρόνου η Μαρία Χούκλη στον ΑΝΤ1

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«Η καθημερινή ομαδική προσπάθεια τόσο της Μαρίας Χούκλη όσο και των Δημοσιογράφων της Διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 απέδωσε καρπούς. Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι ήδη ορατά σε επίπεδο ποιότητας, αλλά και σε επίπεδο απόδοσης του Δελτίου Ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν η Διεύθυνση Ειδησεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1 δημιούργησε ένα νέο πολυθεματικό Δελτίο Ειδήσεων, με δυναμικό παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα, με άποψη, με αποκλειστικότητες, χωρίς περιττά λόγια και με την προσωπική σφραγίδα μιας καταξιωμένης δημοσιογράφου όπως είναι η Μαρία Χούκλη.

Αυτή η νέα προσέγγιση στην ενημέρωση κέρδισε την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και επιβραβεύτηκε. Στην τηλεοπτική σεζόν 2010 – 2011, τα ποσοστά τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 σημείωσαν τη σημαντικότερη άνοδο από όλα τα άλλα δελτία ειδήσεων σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν και μάλιστα ήταν πολύ μεγαλύτερα από τα αναμενόμενα στο ξεκίνημα αυτής της νέας προσπάθειας.

Η Μαρία Χούκλη και η μαχητική δημοσιογραφική ομάδα του ΑΝΤ1, πάντα πιστοί στην πραγματική είδηση, θα συνεχίσουν να ερευνούν, να αποκαλύπτουν και να ερμηνεύουν ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο καλύπτοντας την ανάγκη του τηλεθεατή για άμεση, έγκυρη και πολύπλευρη ενημέρωση».