Και με τον Γιώργο Τράγκα τα έβαλε η Bild!

Η φωτογραφία του Γιώργου Τράγκα φιγουράρει στην κεντρική σελίδα της ηλεκτρονικής έκδοσης της BILD.

Η γερμανική εφημερίδα Bild έχει κεντρική είδηση στη σημερινή της έκδοση, τι άλλο… τον αγώνα Γερμανία – Ελλάδα. Το δημοσίευμα, όπως μας έχει συνηθίσει όλο αυτό τον καιρό, περιέχει καυστικά σχόλια και ειρωνικό ύφος. Εκτός όμως από αυτή την είδηση, ο αναγνώστης, λίγο πιο κάτω συναντάει και τον Γιώργο Τράγκα! 

Η Bild φιλοξενεί μια μεγάλη φωτογραφία του Γιώργου Τράγκα και αναφέρεται στην πολεμική του εναντίον της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.

Στο δημοσίευμα διαβάζουμε τις δηλώσεις του Γιώργου Τράγκα για τη μεγάλη μάχη Γερμανίας – Ελλάδας: «Η ελληνική ομάδα δεν έχει τίποτα εναντίον του γερμανικού λαού, αλλά πολλά εναντίον της πολιτικής της κυρίας Μέρκελ».

Η Bild γράφει και για τις αναφορές του Έλληνα δημοσιογράφου στο πρόσωπο της Άνγκελα Μέρκελ μέσα από τις τηλεοπτικές του εκπομπές: «Η Μέρκελ ίσως δεν είναι ένας νέος Χίτλερ, αλλά είναι οι ίδιες μέθοδοι, η ίδια ψυχολογία. Η Μέρκελ θέλει να κυριαρχήσει στην Ευρώπη, όπως η ίδια επιθυμεί. Είναι ασέβεια. Πιστεύω ότι στην Ευρώπη σύντομα θα απαλλαγούμε από την κυρία Μέρκελ».

Διαβάστε ακόμα:

Οι ειρωνείες των γερμανικών MME για τον αγώνα με την Ελλάδα! Μάχη στους τίτλους των εφημερίδων σε Ελλάδα και Γερμανία

Ώρα Εθνικής Ελλάδας! Απόψε η μεγάλη μάχη επί της Γερμανίας

Η έκρηξη της Τατιάνας Στεφανίδου για την επίθεση του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη!

Το ξέσπασμα του Γιώργου Τράγκα για τις εκλογές