Κ. Ζαρίφη: Έκανα σε λάθος εποχή πρωινό

Διαβάστε τι λέει για τη συνεργασία της με την Μενεγάκη,τα κιλά της και την εμπειρία της από τον ΑΝΤ1.Βίντεο:Ο...χαβαλές στον "Καφέ με την Ελένη"

Ο καλός καιρό μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου στη χώρα μας βοήθησε να λιώσει ο πάγος στις σχέσεις μου με την Ελένη Μενεγάκη, είπε με χιούμορ η Κατερίνα Ζαρίφη σε συνέντευξή της στο δημοσιογράφο Λευτέρη Μπιτέλα και στο περιοδικό TV Έθνος. 

Όταν έφυγε από το πρωινό η Κατερίνα Ζαρίφη είχε πει ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά όπως είπε στον δημοσιογράφο μπορεί αρχικά να είχε κάποιες προτάσεις στην συνέχεια όμως το ξανασκέφτικε. «Σαφώς θα ήθελα να το δοκιμάσω με την υποκριτική αλλά πρώτα θα ήθελα να ξέρω αν μπορώ να το κάνω».

Όσο για την δική της πρωινή εκπομπή η Κατερίνα Ζαρίφη τόνισε πως «Εγώ έκανα σε λάθος εποχή πρωινό».

Στην ερώτηση αν υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών στην τηλεόραση η Κατερίνα απάντησε πως » είναι οξύμωρο από μόνο του. Δύσκολο πράγμα, μόνο αν κινούνται σε διαφορετικά είδη. Είναι τόσο ανταγωνιστικός ο χώρος που δεν στο επιτρέπει και κάποια στιγμή η ανταγωνιστικότητα βγαίνει μπροστά.

Η Κατερίνα δεν σχολίασε επίσης και τα νούμερα της AGB. «Τα νούμερα έχουν γίνει πια χημική εξίσωση. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Οι μισοί είναι χαρούμενοι με το ένα, οι άλλοι με το άλλο, υπάρχει ένας διχασμός με τα νούμερα».
Ο δημοσιογράφος την ρώτησε επίσης αν συχνά αυτοσαρκάζεται με τα κιλά της και η ίδια απάντησε πως «θεωρώ ότι ο χώρος αισθάνεται άβολα με τα κιλά. Όχι εγώ. Οι άνθρωποι που έχουν κάτι ιδιαίτερο κάνουν τη διαφορά στην τηλεόραση…ας πούμε το IQ σου. Αν χρειάζεται στην ελληνική τηλεόραση. Αν! Αχρείαστο να’ ναι.»

Τέλος μίλησε και για την σχέση της με το Νίκο Μουτσινά. «Με τον Μουτσινά δεν είχαν παγώσει ποτέ οι σχέσεις μας… περάσαμε μία φάση του να συνειδητοποιήσουμε τι είχε συμβεί και μετά μια χαρά».