Κ. Stewart: Απάτησε τον R. Pattinson με τον παντρεμένο σκηνοθέτη της!

Διαβάστε περισσότερα!

 Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι του Twilight αντιμετωπίζει σύννεφα στη σχέση του σύμφωνα με γνωστό περιοδικό μετά την ερωτική περιπέτεια της ηθοποιού.

Όπως αναφέρει το “Us Weekly” η 22χρονη ηθοποιός απάτησε τον σύντροφό της, με έναν άντρα που έχει σχεδόν τα διπλά της χρόνια. Ο λόγος για τον 41χρονο σκηνοθέτη της ταινίας “Η Χιονάτη και ο Κυνηγός” Rupert Sanders. Ο διάσημος σκηνοθέτης είναι παντρεμένος με το μοντέλο Liberty Ross και έχουν δυο παιδιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Kristen Stewart και ο σκηνοθέτης γνωρίστηκαν και ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας του ταινία, όπου εκείνη υποδύθηκε το ρόλο της Χιονάτης. Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα, τους “τσάκωσε” σε τρυφερά τετ-α-τετ, που έδειχναν ξεκάθαρα πως κάτι υπάρχει ανάμεσά τους.

Άνθρωπος από το περιβάλλον της, πάντως, ισχυρίζεται πως η νεαρή ηθοποιός είναι στεναχωρημένη με όσα γράφτηκαν και ότι όλα ήταν ένα μεγάλο λάθος για εκείνη. “Αυτό που έγινε με τον Rubert ήταν ένα λάθος. Δεν είχαν σχέση, ήταν μια στιγμή αμηχανίας. Ήταν κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί και η ίδια δεν ήθελε να πληγώσει κανέναν”.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE