Κ. Καζάκος – Ι. Μαρτζούκου: Φωτογραφίζονται και μιλούν για το νεογέννητο γιο τους!

Αγκαλιά με τον μόλις ενός μηνός γιο τους υποδέχονται για πρώτη φορά το OK! στο σπίτι τους στα Ιλίσια και μιλούν για τις πολύ δύσκολες ημέρες που έζησαν μέχρι να έρθει στον κόσμο το μωρό.

Η ζωή του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Ιωάννας Μαρτζούκου πλέον έχει γεμίσει με χαμόγελα και από την παρουσία του μικρού τους Ιάσονα. 

Η Ιωάννα, όπως είχε αποκαλύψει στο TLIFE ο γιατρός της, αναγκάστηκε να γεννήσει πρόωρα. Η υγεία του μωρό ήταν το μόνο πράγμα που τους ενδιέφερε και από την αρχή καθησυχάστηκαν από το γιατρό ότι δεν κινδυνεύει και έτσι κράτησαν την ψυχραιμία αλλά και την αισιοδοξία τους. Ο Κωνσταντίνος βοήθησε πολύ την σύζυγό του με την ψυχραιμία του παρόλο που είχε στιγμές που λιγοψύχησε. “Ο Ιάσονας άντεξε και μας απέδειξε ότι είναι καλός πολεμιστής”, υποστηρίζει ο ηθοποιός.

-Τι θυμούνται από την πρώτη στιγμή που κράτησαν τον γιο τους στα χέρια τους;

Κωνσταντίνος: Δυστυχώς επειδή ο Ιάσονας γεννήθηκε πρόωρα δεν μπόρεσα να τον αγκαλιάσω, γιατί την ώρα του τοκετού είχα παράσταση. Πήγαμε δηλαδή μαζί στο μαιευτήριο, αλλά όταν η Ιωάννα μπήκε στο χειρουργείο για να γεννήσει, εγώ έπρεπε να φύγω για το θέατρο. Εννοείται βεβαίως ότι το μισό μου μυαλό ήταν αλλού, γι' αυτό και είπα στους συναδέλφους: “Ας κάνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, γιατί με περιμένουν η γυναίκα μου και το παιδί μου!”. Όταν γεννήθηκε ο Ιάσονας χρειαζόταν να μπει στη θερμοκοιτίδα και έτσι κατάφερα να τον δω από μακριά και να χαϊδέψω λίγο το κεφαλάκι του. 

Ιωάννα: Εγώ ήμουν τυχερή γιατί όταν γεννήθηκε, μου τον έδωσαν για λίγο. Δεν μπορώ να σου περιγράψω το συναίσθημα. Στην αρχή δεν πολυκαταλάβαινα τι είχε συμβεί. Ακόμα και όταν βγήκε από τη θερμοκοιτίδα και τον πήραμε στο σπίτι, μου πήρε μέρες να συνειδητοποιήσω ότι έχουμε ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια. Η πρώτη εβδομάδα ήταν δύσκολη γιατί, ειδικά για μένα, ήταν όλα πρωτόγνωρα. Δεν ήξερα πως να τον πιάσω, πώς να τον ταΐσω. Μετά όλα βρήκαν το δρόμο τους και επειδή είναι ένα πολύ ήσυχο μωρό δεν με ταλαιπωρεί καθόλου.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο TLIFE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Καζάκος: Ένιωσε αμήχανα μιλώντας για τη δύσκολη εγκυμοσύνη της συζύγου του

Κ.Καζάκος: Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε με την κόρη του μέτα το γάμο του

Ποια κυρία – φάντασμα πέρασε πίσω από τον Γιώργο Λιάγκα;

Γιώργος Λιάγκας:» Αν δεν μάθω για την Ελένη και τον Ματέο, δεν θα φάω»