«JOY: It's inside you»!

Η οριστική σύνθεση της εκπομπής του Mega με ένα πρόσωπο-έκπληξη.

Ολα είναι έτοιμα για να ακουστεί το πρώτο «φώτα, κάμερα, πάμε» του σκηνοθέτη της ολοκαίνουργιας εκπομπής του Mega, «JOY: It's inside you»! Ναι, το γνωστό σε όλους μας «JOY» αφού… διχοτομήθηκε κατά την μεταφορά του από το ΣΚΑΙ στο Μεγάλο Κανάλι, – μιας και μέλη της αρχικής ομάδας της εκπομπής θέλησαν να παραμείνουν στο κανάλι του Φαλήρου και να μην ακολουθήσουν τους υπόλοιπους σε αυτό το νέο βήμα -, απέκτησε νέα πνοή και είναι πανέτοιμο για να ξεκινήσει γυρίσματα.

Ετσι, ξεκινώντας από τον τίτλο της εκπομπής αυτός από «JOY» όπως ίσως ήδη κατάλαβες αλλάζει σε «JOY: It's inside you». Αλλωστε, αυτή ήταν και η έκφραση-κατατεθέν της περσινής εκπομπής, γι ΄αυτό και οι συντελεστές της θέλησαν να την διατηρήσουν με τον πιο εύστοχο τρόπο σε αυτό το φετινό τους ξεκίνημα.

Σε ότι έχει να κάνει δε και με την ομάδα που θα στήσει την εκπομπή του κουτιού του Mega «κλείδωσε» κι αυτή. Το παζλ, λοιπόν, των προσώπων είναι: Αννούσα Μελά, Μήνα Μπιράκου, Ρομίνα Ξύδα, Ιρις Καλθοπούλου και οι νέες αφίξεις: Αφροδίτη Γραμμέλη (η οποία αναλαμβάνει το βάρος των συνεντεύξεων), Αλέξης Βασσάλος, ο chef Gas, αλλά και ο Νίκος Στράγκας.

Τώρα δε αν αναρωτιέσαι για το ποιο ακριβώς είναι το πρόσωπο – έκπληξη στην νέα σύνθεση της εκπομπής, πρέπει να σου πω, πως ακόμα δεν στο ανέφερα. Το πρόσωπο – έκπληξη είναι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος αν και αρχικά αυτό το χειμώνα θέλησε να παραμείνει μακριά από το Mega και να αναζητήσει την τηλεοπτική του τύχη αλλού, τελικά επιστρέφει στο κανάλι, δίνοντας τα χέρια με την συγκεκριμένη εκπομπή!

Νάνσυ Νικολαΐδου

Διαβάστε ακόμα:

Πονοκέφαλος στο MEGA για το JOY