JOY η νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ!

Το JOY, η νέα τηλεοπτική γυναικεία πρόταση του ΣΚΑΪ, κάνει πρεμιέρα σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 17.00 και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Στα πιο χαλαρά απογεύματα της εβδομάδας, αυτά του Σαββάτου και της Κυριακής, το JOY προσφέρει γυναικεία ενημέρωση, προτάσεις για μόδα, ομορφιά, μαγειρική, οικιακή οικονομία, υγεία, διατροφή, fitness, cinema, θέατρο, βόλτες στην πόλη για hipsters και οικογένειες ενώ μας συστήνει ανθρώπους που αξίζει να γνωρίσουμε, ανθρώπους που έχουν μια ιστορία να διηγηθούν και μια εμπειρία να μοιραστούν, «επώνυμους» και «ανώνυμους».

Στην καθημερινότητα που αλλάζει το JOY ανακαλύπτει το νέο τρόπο ζωής. Φυσικά η μαγειρική έχει ξεχωριστή θέση στο JOY. Ο Γιάννης Αποστολάκης και οι καλύτεροι έλληνες food bloggers προτείνουν συνταγές γι αυτούς που ξέρουν να μαγειρεύουν και γι αυτούς που πάντα ήθελαν να μάθουν αλλά δεν το τολμούσαν.

Το JOY είναι μια ολόφρεσκη τηλεοπτική πρόταση στην οποία πρωταγωνιστές είναι τα ίδια τα θέματα του όπως τα παρουσιάζουν οι έμπειροι δημοσιογράφοι του.

Ένα ζωντανό δίωρο video clip της σημερινής ζωής στην Ελλάδα με κινηματογραφική εικόνα και ραδιοφωνική μουσική.

Διαβάστε ακόμα

Chef με …αέρα Κεφαλλονιάς!