Ηθοποιός από το «Καλημέρα Ζωή» θα παρουσιάζει εκπομπή με κηδείες!

Ο τίτλος της εκπομπής θα είναι "Αντίο για πάντα, δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ"! Δείτε ποιος είναι!

«Σε συνεργασία με διάφορα γραφεία τελετών θα παρουσιάζουμε κηδείες ανθρώπων που το επιθυμούν τα συγγενικά τους πρόσωπα, ενώ θα κάνουμε και αναφορές σε κάποιους εκλιπόντες. Επίσης υπάρχει η σκέψη να δημιουργήσουμε και ένα αρχείο με θανόντες τα τελευταία πενήντα χρόνια, στο οποίο θα μπορεί να ανατρέξει κάποιος που αναζητεί κάποιο φίλο του και δεν μπορεί να τον βρει, ενώ ε΄χει την υποψία ότι μπορεί να έχει πεθάνει…», δηλώνει στην εφημερίδα Espresso ο Βαγγέλης Τσιγαράς.

Ο ηθοποιός έπαιζε τον ρόλο του βιαστή Μάχου Αράθυμου στη σειρά του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα Ζωή», που ερχόταν σε κόντρα με τον αστυνόμο Θεοχάρη, αφού θύμα του είχε πέσει η σύζυγος του αξιωματικού της αστυνομίας…

//www.youtube.com/embed/WUwyiz4Xw0E

Τώρα, είναι έτοιμος να πάει την τηλεόραση σε …άλλη διάσταση! Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της εφημερίδας ο Αλκίνοος Μπουνιάς, ο Βαγγέλης Τσιγαράς μένει τον τελευταίο καιρό στο «Σπίτι του ηθοποιού». Η …πρωτότυπη εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου στο ΖΟΟΜ, θα έχει τίτλο «Αντίο για πάντα, δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ»!

Ζωή σε μας…

Διαβάστε ακόμα:

Χ. Πολίτης: «Καλύτερα να σας λείπω παρά να με σιχαίνεστε»

Οι τηλεθεατές ποιας χώρας έχουν ξετρελαθεί με την «Λάμψη»;