Ισραήλ: Τρόμος για τον βουλευτή Τάσο Χατζηβασιλείου – Κινδύνεψε από ρουκέτες της Χαμάς

Τάσος Χατζηβασιλείου

"Είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα. Ακούγονταν οι ρουκέτες που εκρήγνυνταν στον αέρα" - Όσα περιέγραψε ο ίδιος στο Action24.

Αντιμέτωπος με μία τρομακτική εμπειρία ήρθε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Χατζηβασιλείου, στο Ισραήλ, όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter). Ο βουλευτής Σερρών δέχθηκε επίθεση με ρουκέτες από τη Χαμάς σε επίσκεψή του στο Τελ Αβίβ με ομάδα Ευρωπαίων βουλευτών.

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου βρισκόταν με άλλους συναδέλφους του σε αυτοκινητόδρομο, όταν ήχησε συναγερμός για ρουκέτες που εκτόξευσε η Χαμάς. Αμέσως ακινητοποιήθηκαν τα αυτοκίνητα και όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε, ξάπλωσαν στο δρόμο για να καλυφθούν από τις ρουκέτες που τελικά αναχαιτίσθηκαν από τον «Σιδηρούν Θόλο».

Ο βουλευτής Σερρών μίλησε στην εκπομπή «Πίσω από τις γραμμές» του Action24 το βράδυ της Δευτέρας (20/11), περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που βίωσε στην εμπόλεμη ζώνη.

«Σήμερα νωρίς το μεσημέρι επισκεφθήκαμε περιοχές του Ισραήλ που είναι πολύ κοντά στη Λωρίδα της Γάζας. Στην επιστροφή μας στον αυτοκινητόδρομο ηχήσαν οι σειρήνες. Τα αυτοκίνητα σταμάτησαν αμέσως, μας ζήτησαν να κατέβουμε χωρίς τα πράγματά μας και να ξαπλώσουμε μπρούμυτα στο έδαφος για τουλάχιστον 10 λεπτά», αφηγείται ο Τάσος Χατζηβασιλείου.

«Είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα. Ακούγονταν οι ρουκέτες που εκρήγνυνταν στον αέρα. Αντιλαμβάνεστε ότι ήταν λίγα μέτρα μόλις από εμάς, ήταν συγκλονιστική εμπειρία ότι σε χρόνο μηδέν μπορείς να κινδυνεύσεις», εξομολογείται για το περιστατικό στο Ισραήλ ο «γαλάζιος» βουλευτής Σερρών, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Με πληροφορίες από: newsit.gr.