Ισραήλ: Σοκ από ρουκέτα που «έσκασε» δίπλα στο συνεργείο του MEGA – «Δυστυχώς δεν πρόλαβα, για αρκετή ώρα έχασα την ακοή μου»

Ισραήλ

"Ο χρόνος που σου δίνουν οι ισραηλινές Αρχές είναι περίπου 5-7 δευτερόλεπτα να καλυφθείς και να πας μέχρι το καταφύγιο", περιγράφει ο ρεπόρτερ του Μεγάλου Καναλιού για τη σοκαριστική στιγμή.

Συνεχίζεται η πολεμική σύρραξη ανάμεσα στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη, με μία νέα επίθεση της Χαμάς σε σημείο των δημοσιογράφων το απόγευμα της Παρασκευής 3/11 να συγκλονίζει. Μάλιστα, όπως μετέφεραν οι απεσταλμένοι του MEGA από το μέτωπο του πολέμου, μία από τις ρουκέτες «έσκασε» μόλις στα 10 μέτρα από το συνεργείο του Μεγάλου Καναλιού, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

«Χθες ήταν πράγματι ένα εφιαλτικό απόγευμα, όταν περίπου στις 6 ήρθε ένα περιπολικό και μας φώναζε να κρυφτούμε, να πάμε στο καταφύγιο. Εγώ δυστυχώς δεν πρόλαβα και η ρουκέτα ήρθε στα 10 μέτρα από το αυτοκίνητο και περίπου 2μιση μέτρα από εμένα», περιγράφει ο απεσταλμένος του MEGA στο Ισραήλ, Λεωνίδας Καπερναράκος.

«Ευτυχώς υπήρχε ένας τοίχος εκεί που με προστάτευσε, αν και για αρκετή ώρα έχασα την ακοή μου. Δεν μπορούσα να ακούσω τον cameraman, τον Ηλία Μπασίσογλου, ο οποίος με φώναζε και με έψαχνε, είχε ανησυχήσει», συμπληρώνει ο δημοσιογράφος του Μεγάλου Καναλιού.

«Ο χρόνος που σου δίνουν οι ισραηλινές Αρχές είναι περίπου 5-7 δευτερόλεπτα να καλυφθείς και να πας μέχρι το καταφύγιο. Εκείνη τη στιγμή δεν κοιτάζεις πόσα δευτερόλεπτα έχουν περάσει, πρέπει να πέσεις κάτω», τονίζει ο Λεωνίδας Καπερναράκος από το Ισραήλ.

Στη συνέχεια και ο οπερατέρ του MEGA, Ηλίας Μπασίσογλου, θέλησε να πει δυο λόγια μπροστά στην κάμερα, στέλνοντας το μήνυμά του στην οικογένεια και τους φίλους του που ανησυχούν για τον πόλεμο στο Ισραήλ και την σωματική ακεραιότητα του ίδιου.