Ισχυρότατες καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πέφτουν δέντρα στην Αττική από τους ανέμους – Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία

Πλημμυρισμένοι δρόμοι σε όλες τις περιοχές προκαλούν κυκλοφοριακό χάος στο λεκανοπέδιο

 Η κακοκαιρία ήδη χτυπάει όλη τη χώρα και την περιοχή της Αττικής, κάτι που θα συνεχιστεί και την Παρασκευή, ενώ ύφεση των καιρικών φαινομένων αναμένεται από το Σαββατοκύριακο, χωρίς ωστόσο να λείψουν οι καταιγίδες και οι χιονοπτώσεις.

Κύρια χαρακτηριστικά είναι οι έντονες καταιγίδες, η χαλαζόπτωση ακόμα και σε περιοχές της Αττικής, όπως η Νέα Ιωνία, οι ισχυρότατοι άνεμοι που τοπικά θα φτάσουν και τα 9 μποφόρ. Μάλιστα, από τους ανέμους ήδη έχει ανακοινωθεί πως βρίσκεται σε ισχύ μερικό απαγορευτικό από το λιμάνι του Πειραιά.

Στην Αττική τα φαινόμενα αυτή την ώρα είναι ιδιαίτερα έντονα με καταρρακτώδεις βροχές και χαλαζόπτωση, ενώ οι άνεμοι προκαλούν σοβαρότατα προβλήματα με την Πυροσβεστική να έχει ήδη δεχθεί 25 κλήσεις για κοπές δέντρων και πτώσεις αντικειμένων. Σε όλα τα βόρεια προάστια η βροχή είναι καταρρακτώδης, ενώ σε όλη την ανατολική Αττική η βροχή έχει μετατρέψει σε ορμητικούς χειμάρους τους δρόμους.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit