Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη επέστρεψαν και έδωσαν διευκρινίσεις για τη νέα ώρα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος

"Αυτές τις δύο εβδομάδες θα είμαστε από τις 6 μέχρι τις 10 παρά περίπου. Μετά όταν ξεκινήσει όλο το πρόγραμμα του Mega, θα είμαστε από τις 5 μέχρι τις 8 παρά" διευκρίνισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Πίσω στις επάλξεις της ενημέρωσης βρίσκονται από σήμερα το πρωί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη. Το δίδυμο καλημέρισε τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Mega και έστειλε ευχές για καλή σεζόν.

«Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι, καλή εβδομάδα να έχουμε. Δεν μπορώ να γλιτώσω με τίποτα από αυτό το πλάσμα» είπε με χιούμορ ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. «Αισθάνομαι μία χαρά κι ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματά σας. Είναι ανεπανάληπτο αυτό που μας στέλνετε όλες αυτές τις ημέρες στα μηνύματα»

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε με θετική διάθεση και ενέργεια. Θα πάμε αγκαλίτσα όλες αυτές τις ημέρες κι όλον αυτόν τον χρόνο. Έχουμε λάβει τόση αγάπη από εσάς» συνέχισε η Ανθή Βούλγαρη.

«Αυτές τις δύο εβδομάδες θα είμαστε από τις 6 μέχρι τις 10 παρά περίπου. Μετά όταν ξεκινήσει όλο το πρόγραμμα του Mega, θα είμαστε από τις 5 μέχρι τις 8 παρά» διευκρίνισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.