Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όταν θα έρθει αντιμέτωπη στη δίκη με τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Δείτε όλα όσα είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Σε εξειδικευμένο κέντρο στη Γαλλία βρίσκεται για ειδικές θεραπείες η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που πέρυσι δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Σήμερα, η Ιωάννα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τη μάχη που δίνει όλο αυτό το διάστημα αλλά και για τη στιγμή που θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπη στο δικαστήριο με τη γυναίκα που την προκάλεσε αυτό το κακό.

«Οι θεραπείες έχουν ξεκινήσει, προσπαθώ να ακολουθώ πιστά τις συμβουλές των γιατρών και το πρόγραμμα περιποίησης των ουλών. Σωματικά είναι κουραστικό, αλλά όχι επίπονο σε αυτή τη φάση. Προσδοκώ τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας», είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε για την επερχόμενη δίκη: «Το γεγονός πως ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης, είναι κάτι που, παρ’ όλο που το περίμενα με ανυπομονησία, με αναστάτωσε και μου έφερε επώδυνες αναμνήσεις του τελευταίου χρόνου. Ξέρω πως θα είναι για εμένα επίπονο ψυχολογικά σαν διαδικασία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω και θα το κάνω».