Ιωάννα Παλιοσπύρου: Επέστρεψε στο σημείο της επίθεσης με το βιτριόλι

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός ιδρύματος για τους εγκαυματίες

Στην Καλλιθέα και το σημείο που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση με το βιτριόλι επέστρεψε σήμερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Δυόμιση χρόνια μετά τη μοιραία επίθεση, η ίδια ανακοίνωσε από το ίδιο σημείο την ίδρυση του Ioanna Paliospirou Foundation, ενός ιδρύματος στήριξης για τους εγκαυματίες.

«Για μένα είναι ένας τρόπος να δώσω ένα κομμάτι πίσω στην κοινωνία. Το είχα στο μυαλό μου αρκετούς μήνες. Είχα τους ενδοιασμούς μου, γιατί σηκώνω μια ευθύνη στους ώμους μου, αναλαμβάνω ένα σημαντικό έργο. Για μένα είναι έργο ζωής» δηλώνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Εδώ ξεκίνησε για μένα μια άλλη ζωή με ένα διαφορετικό πρόσωπο. Μια ζωή με πολλά χειρουργεία και πολύ πόνο. Αυτή είναι η ζωή μου πλέον, η περίοδος των χειρουργείων και της ξεκούρασης από τα χειρουργεία» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε για το γεγονός και πρόσθεσε: «Από το σημείο που συνέβη κάτι πάρα πολύ άσχημο μπορεί να ξεκινήσει κάτι πολύ όμορφο για τους εγκαυματίες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από το Ioanna Paliospirou Foundation οι εγκαυματίες θα μπορούν να βρουν ψυχολογική στήριξη, νομική κάλυψη για τις υποθέσεις τους, υλικά και θεραπείες για την καλυτέρευση των τραυμάτων τους αλλά και τη δυνατότητα επανεύρευσης εργασίας.