Inception σε πρώτη προβολή

Τι περιλαμβάνει το αποψινό τηλεοπτικό μενού;

16:50 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 43: Ο Σινάν παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει την Ντερίν, εκείνη, όμως, είναι αποφασισμένη να κερδίσει τη μάχη και για το λόγο αυτό συνεργάζεται για άλλη μια φορά με τον Τιμούρ. Εντωμεταξύ, η Εσμαχάν αποφασίζει να βρει δουλειά για να μην εξαρτάται οικονομικά από τον Τουράν αλλά η οικογένειά της διαφωνεί κάθετα με τη δουλειά που έχει βρει.

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 184: Ο Γρηγόρης πάει στο γραφείο της 'Αννας και την εκβιάζει, προκειμένου αυτή να διώξει τη Σάννυ από το κολέγιο. Η Χρύσα προσπαθεί να αποσπάσει από τον χειριστή του παιχνιδιού τα στοιχεία με τα οποία παίζουν ο Σταύρος και η παρέα του. Αν και πρόκειται για απόρρητα δεδομένα, αυτός υπόσχεται να τη βοηθήσει. Η 'Αννα μιλάει με τον Δημήτρη και καταστρώνουν ένα σχέδιο που θα πετάξει τον Γρηγόρη μακριά από το κολέγιο, χωρίς να φανούν αυτοί ως υπεύθυνοι. Η Βίκυ μαθαίνει από τον Ρώσο για τα πάρε – δώσε του Σάκη με τη Χρύσα και παρακαλεί τον Ρώσο να προστατέψει τον Σάκη με κάθε τρόπο. Ο Δημήτρης επισκέπεται αιφνιδιαστικά την Αλεξάνδρα στο 'Ιδρυμα και αυτή, που λίγο πριν ήταν με τον Κίμωνα, μόλις που καταφέρνει να δικαιολογήσει την απουσία της… Ο 'Αρης ζητάει από τον Σταύρο να κόψουν τη μεταξύ τους κόντρα και ο Σταύρος του λέει πως ο μόνος τρόπος να το πετύχουν αυτό, είναι να αγνοούν ο ένας τον άλλο…

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 97-98: Ο Σουλεϊμάν και ο Ηγεμόνας Μουσταφά έρχονται αντιμέτωποι! Πώς θα αντιδράσει ο Σουλεϊμάν απέναντι στον γιο του; Θα καταφέρει η Νόρα να ξεμυαλίσει τον Μουσταφά; Θα αποκαλυφθεί ο απαγορευμένος έρωτας του Ιμπραήμ με τη Νιγκιάρ; Θα εκφράσουν η Αϊμπιγκέ και ο Μπαλί Μπέη, ο ένας στον άλλον, τα συναισθήματά τους; Ο Ηγεμόνας Μουσταφά παρουσιάζεται στον Σουλεϊμάν και μιλάει με σκληρό τρόπο προκειμένου να προστατέψει τη Μαχιντεβράν. Ο Σουλεϊμάν αντιδρά με έναν απρόσμενο τρόπο απέναντι στον Ηγεμόνα Μουσταφά. Ο Ηγεμόνας Μουσταφά δεν ξέρει τι να κάνει απέναντι στην αντίδραση του πατέρα του. Ο Μουσταφά και η Νόρα, έρχονται κοντά. Ο Σουλεϊμάν που είναι ενοχλημένος από τα απανωτά γεγονότα του χαρεμιού, παίρνει μια νέα απόφαση. Η Νταϊέ αναλαμβάνει τα παλιά της καθήκοντα, ενώ η Βαλιντέ, δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός πως ο γιος της έχει αγνοήσει τις αποφάσεις της. Ο Μπαλί Μπέη υποψιάζεται από τα λόγια που είπε ο Ματρακτσί για τον Ιμπραήμ Πασά. Μεταφέρει τα λεγόμενα στον Ιμπραήμ. Ο Ιμπραήμ προειδοποιεί τον Ματρακτσί για να είναι προσεκτικός με το θέμα της Νιγκιάρ. Μόνο που στις γειτονιές της πόλης έχουν ήδη αρχίσει τα κουτσομπολιά σχετικά με τη Νιγκιάρ και τον Ματρακτσί. Η Αϊμπιγκέ θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα της, αλλά η Βαλιντέ Σουλτάν δεν της το επιτρέπει. Η Αϊμπιγκέ τελικά ζητάει από τον Μπαλί Μπέη μια ριψοκίνδυνη χάρη, τότε όλα αλλάζουν μεταξύ τους. Η αντίδραση του Σουλεϊμάν στεναχωρεί πολύ τον Μουσταφά. Αρνείται να του μιλήσει. Η Μαχιντεβράν ανησυχεί λόγω της έντονης αντίδρασης του γιου της. Ειδικά η άρνηση της συμμετοχής του Μουσταφά στην προσευχή της Παρασκευής, θα προκαλέσει τις αντιδράσεις όλων. Η Χουρρέμ μαθαίνει την απόφαση που έχει πάρει ο Ηγεμόνας και δεν διστάζει να μεταφέρει αυτή την πληροφορία στον Σουλεϊμάν!

21:45 EUROLEAGUE BASKET – ΕΤ1

ΜΑΚΑΜΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από το Τελ Αβίβ
Στην περιγραφή θα είναι ο Βαγγέλης Ιωάννου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί παράλληλα και σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition) από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD.

22:00 INCEPTION – STAR

Πρωταγωνιστές: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μαριόν Κοτιγιάρ, Έλεν Πέιτζ, Μάικλ Κέιν, Κεν Γουατανάμπι
Ο Ντομ Κομπ είναι ένας επιδέξιος ληστής και άσσος στην επικίνδυνη «τέχνη» του να αποσπά εξομολογήσεις: μπορεί να κλέψει πολύτιμα μυστικά από τα βάθη του υποσυνείδητου τη στιγμή, που το θύμα του κοιμάται βαθιά και το πνεύμα του είναι απόλυτα ευάλωτο. Η σπάνια ικανότητα του Κομπ τον έχει καταστήσει πολύτιμο παίκτη στην επικίνδυνη σκακιέρα της εταιρικής αντικατασκοπείας αλλά και διεθνή φυγά, αφαιρώντας του ό,τι έχει αγαπήσει στη ζωή του. Ο Κομπ δέχεται μια πρόταση όμως, που μπορεί να τον εξιλεώσει. Μια τελευταία δουλειά, που μπορεί να του δώσει πίσω τη χαμένη του ζωή αρκεί να καταφέρει το αδύνατο – τη γένεση (inception). O Κομπ και η ομάδα του, που απαρτίζεται από ειδικούς, πρέπει να καταφέρουν το αντίθετο απ' ό,τι έκαναν ως τώρα. Ο στόχος τους πλέον δεν είναι να κλέψουν μια ιδέα αλλά να καλλιεργήσουν μια καινούργια. Αν τα καταφέρουν, θα σκηνοθετήσουν το τέλειο έγκλημα. Όμως ούτε οι ικανότητες, ούτε κάποιος σχεδιασμός είναι τόσο τέλειος, που μπορεί να τους διασφαλίσει ότι θα ξεφύγουν από τον πιο επικίνδυνο εχθρό τους, που δείχνει ότι έχει τη δύναμη να προβλέπει κάθε τους κίνησή. Έναν εχθρό, που μόνο ο Κομπ θα μπορούσε να προβλέψει…

O βραβευμένος δημιουργός Κρίστοφερ Νόλαν σκηνοθετεί ένα διεθνούς κύρους cast σε μια πρωτότυπη ταινία επιστημονικής φαντασίας, που ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη και στον απόκρυφο και αόριστο κόσμο των ονείρων.
Η ταινία βραβεύθηκε με τέσσερα Όσκαρ στις κατηγορίες: «Καλύτερης Φωτογραφίας», «Καλύτερου Ήχου», «Καλύτερου Ηχητικού Μοντάζ», «Καλύτερων Οπτικών Εφέ» ενώ ήταν υποψήφια και για Όσκαρ «Καλύτερης Ταινίας», «Καλύτερης Μουσικής», «Καλύτερου Σεναρίου», «Καλύτερης Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης».

Διαβάστε ακόμα:

Πάμε Πακέτο: Η έρευνα φέρνει δυσάρεστη τροπή στην υπόθεση