Ηλιούπολη: Εξέδιδαν την 19χρονη για 70 ευρώ τη φορά όταν ήταν ανήλικη – Κυνική ομολογία του πατέρα της

Ηλιούπολη

Ακόμα ένας κατηγορούμενος, ο τρίτος κατά σειρά, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες της 19χρονης κοπέλας στις αστυνομικές αρχές σχετικά με τους βιασμούς, την κακοποίηση που έχει υποστεί αλλά και τη δράση συγκεκριμένων προσώπων που την οδήγησαν στην πορνεία, με την υπόθεση στην Ηλιούπολη να έχει προκαλέσει σοκ.

Μετά τον 39χρονο αστυνομικό και τον πατέρα της, προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 32χρονος κατηγορούμενος για εμπορία ανθρώπου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος φέρεται να την εξέδιδε σε ηλικία 16 ετών αντί 70 ευρώ τη φορά.

Το όνομα του κατηγορούμενου είχε αναφέρει στις αστυνομικές αρχές η 19χρονη καταγγέλλουσα ωστόσο και ο 54χρονος πατέρας της ο οποίος προφυλακίστηκε με την κατηγορία ότι βίαζε την κόρη του από 11 ετών, είχε αναφερθεί εκτενώς στο πρόσωπο του 32χρονου κατηγορουμένου στην απολογία του. Ειδικότερα, ο προφυλακισμένος κατηγορούμενος, μεταξύ άλλων, ανέφερε για τον 32χρονο και τη σχέση που διατηρούσε με την κόρη του: «Μία ημέρα είδα να έχει 400 ευρώ στην τσάντα της η κόρη μου που τότε ήταν στη Β΄ Λυκείου, Μου είπε ότι ήταν του 32χρονου…

Όπως μου είπε, μετά από πίεση η σύζυγός μου, αυτός έχει κάποιο ΤΑΧΙ δικό του και της δίνει λεφτά και μετά από μία μέρα, εκείνη του τα δίνει πίσω. Η κόρη μου δεν μου γνώρισε το 32χρονο, εγώ ζήτησα από το γιο μου να βρει το τηλέφωνό του από το κινητό της, όπως και έγινε. Του τηλεφώνησα την επόμενη ημέρα και κανονίσαμε να συναντηθούμε…

Εγώ όταν τον γνώρισα διαπίστωσα ότι είναι πονηρός και το είπα στη γυναίκα μου και την κόρη μου ότι δεν είναι αυτός για αυτήν, αυτή αντέδρασε κι άρχισε να ουρλιάζει και να με κατηγορεί και να μου λέει ότι τον αγαπάει.

Στη συνέχεια ψάξαμε ένα τετράδιο όπου είχε μέσα σημειώσει κάποια ποσά πχ 100 ευρώ, 300 ευρώ, 360 ευρώ κ.α. Όταν τη ρώτησα τι λεφτά είναι αυτά, η κόρη μου είπε ότι είναι ποσά που τα έδινε ο 32χρονοςγια να φτιάξει τη μηχανή του. Εγώ της είπα ότι είναι πολλά λεφτά και είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειαζόταν να φτιάξουν τη μηχανή. Εκεί υπήρχαν και αριθμοί τηλεφώνων με ονόματα και ηλικίες και κάρτες από τα ΤΑΧΙ που τη μετέφεραν… Είχα υποψιαστεί διάφορα πράγματα, είχα βρει μέσα στο δωμάτιό της και χασίς και μία ουσία που έμαθα ότι ήταν κοκαΐνη σε ήπια μορφή. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί ή θα έπρεπε να τη χτυπήσω πράγμα που δεν μπορώ να κάνω ποτέ ή να την κλειδώσω ή να κάνω το βλάκα, έκανα το τελευταίο».

Πηγή: Newsit