Ηλίας Μαμαλάκης: Μυστικός γάμος για τον διάσημο chef!

Δείτε βίντεο!

 Σε μια από τις πιο ήρεμες και όμορφες περιόδους της ζωής του φαίνεται πως είναι ο Ηλίας Μαμαλάκη, ο οποίος ντύθηκε γαμπρός και πριν από λίγες μέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Ντορίτα Πετρατζά. Ο γάμος τους έγινε στις 18 Οκτωβρίου στην εκκλησία του Γενεσίου της Θεοτόκου στην Εκάλη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Ο μετρ της γαστρονομίας μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε πριν από δυο χρόνια, όταν έχασε την σύζυγό του Στέλλα, μπορεί και χαμογελά ξανά έχοντας στο πλευρό του μια γυναίκα που τον βοηθά και τον στηρίζει σε κάθε κίνησή του.

Η κα Πετρατζά είναι υψηλό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας στο παράρτημα της Νέας Ερυθραίας και πρόκειται για ένα πολύ ευχάριστο και χαμογελαστό άνθρωπο. Σύμφωνα με πηγές του TLIFE αναφέρει πως πρόκειται για μια πολύ γλυκιά και εντυπωσιακή γυναίκα γύρω στα 50 που έχει τρία παιδιά από τους δυο προηγούμενους γάμους.

“Η Ντορίτα είναι ένας πολύ γλυκός και καλός άνθρωπος. Τι να πω ψυχούλα και πάντα χαμογελαστή. Ήταν όμως λίγο άτυχη, ο πρώτος της σύζυγός είχε πεθάνει. Έχει τρία παιδιά δυο αγόρια και ένα κορίτσι. Τα δυο, αν δεν κάνω λάθος, είναι από τον πρώτο της σύζυγο και το τρίτο από τον δεύτερο που έχουν χωρίσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

O μυστικός γάμος του Ηλία Μαμαλάκη στο Μίλα!

Περισσότερα latest news »