Ηλιάδη: »Είμαι έτοιμη να ερωτευτώ ξανά»

Βίντεο: Η ιστορία της Αγγελικής Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη χαμογελάει ξανά και προσπαθεί, χωρίς να ξεχνάει το παρελθόν, να περνάει καλά και να αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της περνώντας ευχάριστα με τον γιο και τους φίλους της. »Κάνω τις επιλογές μου και παίρνω τις αποφάσεις μου συνειδητά, και αφού τις σκεφτώ καλά, αλλά όλα αυτά τα κάνω για μένα και δεν πρέπει να ακουστεί εγωιστικά αυτό. Έχω αποφασίσει να ζω για το παιδί μου και τον εαυτό μου. Κανείς δεν ζει για τους άλλους. Δεν δεσμεύομαι, δεν θα λειτουργήσω κάπως διαφορετικά λόγω της δημοσιότητας, δεν θα με περιορίσει σε τίποτα. Έχω δείξει πια τι άνθρωπος είμαι», δηλώνει στο περιοδικό ΕΓΩ!

Θέλει να ερωτευθεί; »Γιατι όχι; Έχω δείξει ότι δεν μου αρέσει να κρύβομαι. Και τα καλά και τα άσχημα τα έχω μοιραστεί. Αν ερωτευτώ, αν έχω μία σοβαρή σχέση με κάποιον δεν θα το κρύψω. Δεν θα το διαφημίσω αλλά και δεν θα το κρύψω. Όσον αφορά τον γάμο, ο γάμος για μένα δεν είναι τολμηρή σκέψη. Είναι ιερός. Δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο και να ταιριάξεις μαζί του. Είμαι άνθρωπος απλός και δίνομαι, όταν δω ότι κάποιος είναι ειλικρινής μαζί μου», απαντά.

Για τον γιο της, Μπάμπη, λέει: »Ο Μπάμπης, όχι ότι είναι γιος μου, αλλά είναι εκτός από υπερπροστατευτικός και πανέξυπνος. Τσεκάρει όλους τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Έχει φοβερή διαίσθηση και μπορεί να καταλάβει ακόμη και το ψεύτικο ενδιαφέρον κάποιου με σκοπό να κερδίσει τις εντυπώσεις». Σε ένα από τα τραγούδια του νέου της δίσκου τραγουδάει μαζί με τον γιο της. Πώς αισθάνεται γι’αυτό; »Είναι πολύ συγκινητικό! Όταν έβαλα το τραγούδι στον Μπάμπη να το ακούσει, ήταν σαν να του το τραγουδούσα. Ένα μεσημέρι, έρχεται μόνος του στην πόρτα του δωματίου, μου χαιδεύει τα μαλλιά και μου τραγουδά το κομμάτι από την αρχή ως το τέλος! Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που ένιωσα. Έγραψα τη φωνή του και το προσαρμόσαμε στο στούντιο».

Συγχωρεί; »Πρέπει κάποια στιγμή να ξεχνάμε. Η ζωή είναι πολύ μικρή, είναι χάσιμο χρόνου να μένουμε στα άσχημα. Θα σας φέρω ως παράδειγμα τη γιαγιά μου. Είχα πληγωθεί για αυτά που είπε στο παρελθόν, ένιωσα αδικημένη. Τώρα, λόγω των ημερών, σκέφτομαι πως είναι μόνη της, πως είναι μεγάλη γυναίκα, ο Μπάμπης δεν έχει επαφή με τη γιαγιά του και σκέφτομαι να πάω να τη δω».

Δείτε βίντεο με την ιστορία της: