Ηλιάδη: «Δεν με πειράζει να μου λένε πως μοιάζω με την Δέσποινα Βανδή

Δείτε τι είπε για το Dancing, την κριτική επιτροπή και τη σιλουέτα της

Οι γυναίκες αυτή την Κυριακή θα χορέψουν βαλς στο χορευτικό show αλλά παρά το μεγάλο βαθμό δυσκολίας στην Αγγελική αρέσει πολύ γιατί είναι ένας χορός που νιώθει «σα να την παίρνει το κύμα».

Όσο για τους αγαπημένους της από τα υπόλοιπα ζευγάρια σύμφωνα με το πρώτο Live ήταν ο Τρύφωνας, ο Αργύρης, η Ελεονώρα και η Νάντια.

Στον γιο της, τον οποίο θα πάρει κάποια στιγμή και στο show και  με τον οποίον είχαν τηλεφωνική επικοινωνία κατά τη διάρκεια του live του άρεσε «το κοριτσάκι με τα ροζ» και το «κοριτσάκι με τα κόκκινα» εννοώντας φυσικά την Μαριέττα και την Ελεονώρα.

Όσον αφορά στην κριτική επιτροπή η Αγγελική είπε: «Δεν θα έλεγα ότι φοβάμαι κάποιον, νομίζω πως όλοι τους στην κριτική είναι σωστοί. Θεωρώ ότι η Έρρικα μας καταλαβαίνει περισσότερο γιατί το έχει ζήσει αυτό και το έχει περάσει».

Η λαμπερή τραγουδίστρια μίλησε επίσης στο περιοδικό «Down Town» και την Σόνια Καζόνι απαντώντας μεταξύ άλλων και στα σχόλια που έχουν γίνει γύρω από την ομοιότητά της με τη Δέσποινα Βανδή: » Το έχω ξανακούσει παλιότερα όταν πρωτοξεκινούσε. Και πραγματικά δεν με πειράζει καθόλου να μου λένε πως μοιάζω με τη Δέσποινα, γιατί η Δέσποινα είναι κούκλα. Μου αρέσει πολύ και ως γυναίκα και ως τραγουδίστρια. Μάλιστα, πρόσφατα είχα πάει να τη δω στο Vox και είχαμε μιλήσει στο καμαρίνι της και ήταν γλυκύτατη».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της: