Ιδού οι «καταζητούμενοι»!

Συγκρατείστε τα πρόσωπά τους, γιατί μπορεί τις επόμενες ημέρες να πέσετε «θύμα» τους.

 Οι «Καταζητούμενοι» εδώ και καιρό έχουν βγει στους δρόμους και έχουν… βασανίσει και φοβίσει πολλούς, αλλά ακόμα είναι ελεύθεροι, οπότε καλό είναι να γνωρίζετε ποιοι είναι.

Πριν από κάνα περίπου χρόνο ο ΑΝΤ1 είχε προβάλλει τρέιλερ ζητώντας «την πιο τρελή παρέα» με σκοπό να κάνουν πλάκες σε ανυποψίαστα «θύματα», αλλά και ο ένας στον άλλο. Η παρέα βρέθηκε και έτσι ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «Wanted». Οι τέσσερις «καταζητούμενοι» λοιπόν είναι οι Στέλιος Χανταπάκης, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Σίδεράτος και Γιώργος Βασιλόπουλος που εδώ και δυο μήνες περίπου έχουν βρεθεί σε αρκετούς χώρους και έχουν κάνει απίστευτες πλάκες. Σύμφωνα με το concept την παρέα την ακολουθούν κρυφές κάμερες και κάθε φορά ένα από τα μέλη της πρέπει να εκτελέσει μια απίστευτη δοκιμασία. Το συγκεκριμένο prank show, σε αντίθεση με το «Πλάκα κάνεις», στήνει τις φάρσες σε ανοιχτούς χώρους, ενώ «θύματα» δεν είναι μόνο ανυποψίαστοι περαστικοί, αλλά και μέλη της παρέας, με «θύτες» τους υπόλοιπους.

Τα γυρίσματα ολοκληρώνονται αυτές τις ημέρες και ο ΑΝΤ1 έχει αποφασίσει να ξεκινήσει την προβολή του «Wanted» μέσα στον Φεβρουάριο με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να γελάσουν.

Γρηγόρης Μελάς