Ιατρόπουλος: »Δεν έχω πρόβλημα με τον Λιάγκα, αλλά να προσέχει τις κουβέντες του»

»Καμία κόντρα δεν έχω με τον Γιώργο Λιάγκα, πραγματικά δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα» δηλώνει στο zappit ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Το όλο θέμα ξεκίνησε από την απουσία του ηθοποιού από το “Πρωινο mou” της περασμένης Δευτέρας που ως είθισται εμφανίζεται οι αποχωρίσαντες του “Just the two of us”. Στα πλατό της Παιανίας εμφανίστηκε μόνο η Φλώρα Θεοδώρου.

Έτσι ο Γιώργος Λιάγκας είπε στην εκπομπή πως εκτιμά την προσωπικότητα του Ιατρόπουλου αλλά δεν του άρεσε καθόλου ως τραγουδιστής. »Η Φαίη τον στήριζε πολύ, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου” είπε χαρακτηριστικά.

Φυσικά η απάντηση Ιατρόπουλου ήρθε την επόμενη μέρα μέσα από την πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Μάρκου “Τώρα που θα γίνει μπαμπάς ίσως να μετράει περισσότερο τις κουβέντες του».
 
Μιλήσαμε με τον Δημήτρη Ιατρόπουλο πριν λιγη ώρα και φυσικά υποβάθμισε το θέμα λέγοντας πως δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με την οικοδεσπότη της πρωινής ζώνης του MEGA. Όσο για ποιο λόγο δεν πήγε στην εκπομπή; “Είχα το παιδί δύο μέρες άρρωστο και τρέχαμε στους γιατρούς».

Διαβάστε επίσης: Ιατρόπουλος: Μετά το Just βρίσκει παρηγοριά στη »Γενιά των 592 ευρώ»