Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς της αποκλειστικά στο TLIFE!

Κάθε συντάκτρια ομορφιάς έχει μια λίστα με stars των οποίων θέλει να εκμαιεύσει η ίδια τα μυστικά ομορφιάς τους...

 Με αφορμή την νέα καμπάνια του Pantene Pro-V και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ζέτας ως μούσα των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, η ίδια αποκάλυψε μυστικά ομορφιάς της αποκλειστικά στο TLIFE!

Τι σε έπεισε να γίνεις το πρόσωπο για την νέα καμπάνια Pantene; Δοκίμασες τα προϊόντα πριν;
Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία. Χρησιμοποιούσα άλλωστε αρκετό καιρό το Pantene. Έχω δοκιμάσει διάφορες μάρκες μαλλιών και πραγματικά νιώθω ότι το Pantene χαρίζει το αποτέλεσμα που υπόσχεται. Όλη αυτή η έρευνα για τη δομή της τρίχας και η επιστήμη πίσω από το νέο Pantene είναι απίστευτα λεπτομερείς και ουσιαστικές. Τα μαλλιά μου δείχνουν πραγματικά υγιή και λαμπερά.

Αν ανοίξουμε το ντουλάπι του μπάνιου σου ποια προϊόντα περιποίησης μαλλιών θα δούμε μέσα;
Αυτό που δεν λείπει ποτέ είναι η ολοκληρωμένη σειρά Pantene Αναδόμηση και Προστασία που απευθύνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες των δικών μου μαλλιών!

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το δυνατότερο σημείο στην εμφάνισή σου;
Δεν ξέρω… αυτό αφήνω να το αναγνωρίζουν οι άλλοι!!

Πώς αποφασίζεις τι χτένισμα θα κάνεις πριν από ένα event ή μια επίσημη εμφάνισή σου;
Αναλόγως με το concept του event, το συζητάω και συμβουλεύομαι και τους συνεργάτες μου. Για παράδειγμα στη παρουσίαση του “Dancing with the Stars” πάντα υπήρχε κάποιο concept που ακολουθούσαμε και τα μαλλιά μου μεταμορφώνονταν σε κάθε Live.
Στις προσωπικές μου εμφανίσεις προτιμάω τα απαλά, ίσια, λαμπερά μαλλιά.

Ποιο είναι το μυστικό για να δείχνεις τόσο όμορφη κάθε φορά;
Γενικά προσπαθώ να ακολουθώ έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Προσέχω τη διατροφή μου, αποφεύγοντας τις υπερβολές, ταυτόχρονα όμως φροντίζω να βάζω στο καθημερινό μου διαιτολόγιο φρούτα και λαχανικά. Κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι κάνω κάτι διαφορετικό από τις άλλες γυναίκες. Φροντίζω την επιδερμίδα μου και προσπαθώ να ξεκουράζομαι ώστε να είμαι γεμάτη ενέργεια.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο Tlife