Η τηλεοπτική επιστροφή της Αγγελικής Νικολούλη

Τι λέει η παρουσιάστρια για τις φήμες περι μεταγραφής της;

Από τότε που έκλεισε το Alter πολλές είναι οι φήμες για το μέλλον της Αγγελικής Νικολούλη και την επιστροφή της θρυλικής της εκπομπής «Φως στο τούνελ». Η αγαπημένη παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο Κυριακάτικο ένθετο «Reallife» της «Realnews» απάντησε για την τηλεοπτική της επιστροφή!

Η απουσία της εκπομπής σας, πάντως, είναι αισθητή…
Αυτό που εισπράττω είναι φοβερό! Ο κόσμος πιστεύει ότι το «Τούνελ», ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο, θα μπορούσε να προσφέρει πολλά.

Ισχύει ότι συζητάτε με τον Alpha και τον ΣΚΑΙ;
Ως επαγγελματίας κάνω κάποιες επαφές για τη νέα σεζόν, αλλά δεν μου αρέσουν οι διαρροές. Αν δεν έχω κάτι σίγουρο, τι να κάθομαι να λέω; Αν κάποιες από τις επαφές καρποφορήσουν, τότε κάτι θα ανακοινωθεί, δεν μ'αρέσει να λέω λόγια.

Στις επαφές σας ποιοί είναι οι όροι που θέτετε;
Οι όροι μου είναι να διατηρήσω την ποιότητα και να προσθέσω κάποια καινούργια στοιχεία, που είναι προσαρμοσμένα στην κοινωνία σήμερα.

Θα ρίξετε το κασέ σας;
Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι εποχές έχουν αλλάξει. Το να μένει κάποιος σε ακριβά κασέ, κατά τη γνώμη μου, είναι λάθος.

Τι χάσατε και τι κερδίσατε από την αναμονή σας στο Alter;
Έχασα την άμεση επαφή με τον κόσμο και τη βοήθεια που θα μπορούσα να προσφέρω μέσα από το «Τούνελ» σε ανθρώπους που την έχουν μεγάλη ανάγκη. Έδωσα μια δική μου μάχη, επέμενα, όσο μπορούσα, να μην χαθεί αυτή η ευκαιρία για όλους μας. Ήταν ένα ενημερωτικό κανάλι που ο κόσμος το αγκάλιασε και το αγάπησε και χάθηκε από τραγικά λάθη. Βέβαια, πέρασε πολύς καιρός και όλο αυτό γύρισε εις βάρος μου – και οικονομικά και επαγγελματικά. Κάποιοι μου λένε ότι έκανα λάθος που δεν πήγα σε μεγάλο κανάλι που μου έκανε πρόταση, αλλά έκλεισα τα αφτιά μου γιατί ήθελα να μείνει το Alter ανοιχτό.

Μετανιώσατε που χάσατε την ευκαιρία;
Αν με ρωτούσες ως επαγγελματία, θα σου έλεγα ότι το μετάνιωσα. Αν με ρωτούσες ως έναν άνθρωπο που εργάστηκε και αγάπησε το Alter, θα σου έλεγα όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αγγελική τελικά θα ανοίξει την πόρτα του ΣΚΑΙ; Τι λέει η ίδια σε συνέντευξή της ;

Αγγελική Νικολούλη: «Έβλεπα τον δολοφόνο μου να με σημαδεύει»!

Η Αγγελική Νικολούλη στο ΜΙΛΑ: “Υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκα για τη ζωή μου”!

Η Αγγελική Νικολούλη μιλάει για την επιστροφή του «Τούνελ»