Η Θεοφανία Παπαθώμα ξεσπά κατά της δημοσιογράφου που παραποίησε τη συνέντευξη της! «Ήταν αποφασισμένη να βάλει πιασάρικο τίτλο στο φθηνό αρθράκι της»!

Η ηθοποιός χαρακτηρίζει τη δημοσιογράφος..." Βασίλισσα της Κουραφεξαλογραφίας"

H  Θεοφανία Παπαθωμά » κατηγορεί» τη  δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πρώτο θέμα», ισχυριζόμενη πως αντί να δημοσιεύσει τη συνέντευξη που παραχώρησε για τη νέα της ταινία, η αρθρογράφος έγραψε ένα κείμενο που είναι ζήτημα για το αν υπάρχουν πέντε λέξεις δικές της.

Η ηθοποιός μίλησε στην  εφημερίδα και τόνισε ,  «Δεν είναι αυτοβιογραφική, αλλά περιλαμβάνει κάποια κοινά μας στοιχεία, πράγμα φυσικό... Η στιγμή όπου το ζευγάρι αναπολεί παρέα ένα κοινό ταξίδι στην Τυνησία, οι αναμνήσει που έχουν από μια βόλτα στη βροχή, την ώρα που η θέα και μόνο μιας πολυθρόνας τους οδηγεί σε ένα ταξίδι στο παρελθόν, όλα αυτά είναι δικά μας ενσταντανέ». Η Θεοφανία Παοπαθωμά  εξοργίστηκε όταν είδε τον τίτλο της εφημερίδας, » Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε ταινία τη σχέση της με τον Πασχάλη Τσαρούχα»

Η ηθοποιός ανάρτησε πριν από λίγες ώρες στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ένα κείμενο κατά της δημοσιογράφου χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα!

Δείτε όσα έγραψε..

Διαβάστε ακόμη:

Πασίγνωστο ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών κάνει τη ζωή του ταινία!

Στροφή στα… παραμύθια για την Θεοφανία Παπαθωμά

«Η γυναίκα μου με γνώρισε ενώ φορούσα ψηλοτάκουνα»! Ποιος γνωστός ηθοποιός το δήλωσε;