Η θεία της Ιωάννας στο «Μαζί σου» – «Νιώθουμε ηθική ικανοποίηση»

Μαζί σου

"Όλο αυτό το διάστημα μας βασάνιζε αυτή η κατάσταση αλλά στο τέλος αποδείχθηκε η αλήθεια"

Στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί σου«, με την Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε η θεία της άτυχης Ιωάννας, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας και έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η θεία της 34χρονης δεν έκρυψε την ικανοποίηση για τον εντοπισμό της μαυροντυμένης γυναίκας, φερόμενης ως δράστιδος για την επίθεση στην Ιωάννα.

«Νομίζω πως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο ότι αυτή θα είναι η ένοχη. Ας είναι καλά η Ελληνική αστυνομία που βοήθησε πάρα πολύ και την ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας» τόνισε η θεία της Ιωάννας στην κάμερα της ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

«Έχουμε μια ηθική ικανοποίηση και μάθαμε στο τέλος ποιος το έκανε. Όλο αυτό το διάστημα μας βασάνιζε αυτή η κατάσταση αλλά στο τέλος αποδείχθηκε η αλήθεια» πρόσθεσε. «Αυτό που προέχει τώρα είναι να ανακτήσει η Ιωάννα τις δυνάμεις της και να βγει γερή και δυνατή από αυτή την περιπέτεια».

Επίσης, η θείας της άτυχης 34χρονης παραδέχθηκε πως η άτυχη κοπέλα «είναι σε κακή κατάσταση και φυσικό επόμενο είναι να συμβαίνει αυτό».