Η θεία της 34χρονης Ιωάννας ξεσπά στο “Μαζί σου” – «Είχε στόχο να της χαλάσει την ομορφιά»

Ιωάννα

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή “Μαζί σου”.

Ένα αναπάντητο ερώτημα βασανίζει τους συγγενείς της 34χρονης Ιωάννας που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι. Γιατί, γιατί συνέβη αυτό το πράγμα… Η θεία της μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” τονίζοντας πως η ανιψιά της δεν είχε εχθρούς και εύχεται να βρεθεί ο ένοχος που της έκανε αυτό το κακό.

«Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη, αλλά κι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, τι ακριβώς έχει γίνει, δεν ξέρουμε τίποτα. Αν ξέραμε όλοι θα βοηθούσαμε, θέλουμε να βρεθεί η αλήθεια γιατί μας τρώει η αγωνία τώρα 15 μέρες και λέμε γιατί, γιατί δεν τον πιάνουν, ποιος είναι αυτός που το έκανε, μας τρώει η αγωνία γιατί είναι παιδί μας, τι να λέμε. Αυτό το στόχο είχε, να της χαλάσει την ομορφιά. Αλλά γιατί; Αυτό το γιατί μας βασανίζει.

Πολύ καλό κορίτσι, σπούδασε, δούλευε συνέχεια. Ένα χαμογελαστό πανέμορφο κορίτσι, είχε τα πάντα όλα. Είμαστε όλοι τόσο χάλια που δεν μπορούμε ούτε καν να το πιστέψουμε. Έφυγε για σπουδές 18 χρονών, σπούδασε οικονομικά, δούλευε σε δύο δουλειές, μια χαρά, όλα τέλεια. Τώρα τι έγινε, δεν μπορούμε να ξέρουμε δυστυχώς. Ποιος βρέθηκε και της έκανε τόσο κακό, τι να σας πω…

Δεν είχε εχθρούς, ήταν ένα χαμογελαστό παιδί, ένα καλόκαρδο παιδί. Ποιος μπόρεσε, τι μυαλό ήταν αυτό δηλαδή να της κάνει τόσο κακό, δεν μπορώ να καταλάβω. Θέλουμε να βρεθεί ο ένοχος, η κοπέλα την έχει καταστρέψει, αλλά τουλάχιστον να βρεθεί», είπε μεταξύ άλλων η θεία της 34χρονης.