Η τελευταία μάχη των πρωινών για το 2014

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen για Γιώργο Λιάγκα και Μάρκο Σεφερλή;

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά βρέθηκαν απέναντι από τον Μάρκο Σεφερλή για τελευταία φορά μέσα στο 2014. Σε εορταστική διάθεση τα δύο πρωινά έψαλλαν στους τηλεθεατές τα κάλαντα στη χθεσινή τους αναμέτρηση. Τι απάντησαν οι εκείνοι κάνοντας χρήση του τηλεκοντρολ τους;

Με τους περισσότερους να βρίσκονται στον «πυρετο» της προετοιμασίας για το γιορτινό τραπέζι, η τηλεθέαση των δύο πρωινών ήταν ελαφρώς μειωμένη και για τα δύο κανάλια.

Ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά κατόρθωσαν να περάσουν μπροστά στο σύνολο, ωστόσο ο Μάρκος Σεφερλής πήρε μαζί του το δυναμικό κοινό. Συγκεκριμένα το «MEGA με μία» έφτασε το 19,5% και το «Πρωινό» 21,7% στο σύνολο των μετρήσεων της Nielsen. Στο δυναμικό κοινό ο Μάρκος συγκέντρωσε το 21,3% των τηλεθεατών και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά 19,1%.

Το 2014 κλείνει για τα δύο αντίπαλα ψυχαγωγικά προγράμματα με την ίδια αίσθηση που μας αφήνει η αναμέτρηση τους από την αρχή της σεζόν. Με τους τηλεθεατές να μην είναι δεδομένοι για κανένα από τα δύο κανάλια και τους παρουσιαστές να δίνουν συνεχώς τον καλύτερο τους εαυτό για να τους κερδίσουν με το μέρος τους.

Λία Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων