Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει σήμερα πρεμιέρα με το T Live στον Alpha

Τατιάνα Στεφανίδου

Το T Live έρχεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 11 το πρωί, με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Από σήμερα και κάθε μέρα, 11:00 με 13:00, έρχεται στον Alpha το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Με πρωτοποριακή ματιά, το T-live εκμεταλλεύεται προηγμένα μέσα παραγωγής για να παρουσιάσει την επικαιρότητα μέσα από εξελιγμένα γραφικά και μηχανισμούς εικονικής πραγματικότητας, μέσα και έξω από το στούντιο. Το αποτέλεσμα είναι ζωντανές, διαδραστικές ειδήσεις, γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, έρευνα και ρεπορτάζ για όσα απασχολούν την καθημερινότητά μας.

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα που είμαι εδώ στον ALPHA. Γάμος – εξπρές, μία που τον είδα, μία που τον παντρεύτηκα και σε δύο εβδομάδες γεννήσαμε και παιδί, το T-Live. Εδώ είστε μια οικογένεια, είστε όλοι πάρα πολύ υποστηρικτικοί, νιώθω ότι μπαίνω σε μια γερή ομάδα.

Θα κάνουμε μία εκπομπή που έχει ενταχθεί στην ενημέρωση του ALPHA, μία ενημερωτική εκπομπή στην οποία ωστόσο δε θα απωλέσω την ταυτότητά μου. Είμαι αυτή που είμαι, ο κόσμος με γνωρίζει γιατί πάντα η ενημέρωση που κάνω έχει επίκεντρο τον άνθρωπο, είναι μια ενημέρωση που βρίσκεται κοντά στην κοινωνία. Άλλωστε ο ALPHA είναι ένας τηλεοπτικός σταθμός που στην ενημέρωσή του έχει πάντα επίκεντρο τον άνθρωπο. Οι ρεπόρτερ σας είναι εκεί έξω καθημερινά στο πεζοδρόμιο, δίπλα στον πολίτη, αυτό μου ταιριάζει πάρα πολύ. Γι’ αυτό είναι ένας ακόμα λόγος που νιώθω σαν στο σπίτι μου. Μία τέτοια εκπομπή θα κάνουμε, από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι», δήλωσε η Τατιάνα Στεφανίδου για τη νέα της εκπομπή.

Με σύγχρονη αισθητική και με τη μοναδική ματιά που έχει η Τατιάνα Στεφανίδου, το T Live έρχεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 11 το πρωί.