Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει αυτοψία στο «Αττικόν» για τις μητέρες με κορονοϊό

Τατιάνα Στεφανίδου

"Έχουμε δώσει όρκο στον Ιπποκράτη και είμαστε πάντα θετικοί σε κάθε πρόκληση".

Ρεπορτάζ μέσα από το νοσοκομείο «Αττικόν» παρουσίασε η Τατιάνα Στεφανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έκανε αυτοψία στο νοσοκομείο για τις μητέρες με κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου «Αττικόν» προκειμένου να παρουσιάσουν στο τηλεοπτικό κοινό τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνει χώρα ο τοκετός στην περίοδο του Covid 19.

«Έχουμε δώσει όρκο στον Ιπποκράτη και είμαστε πάντα θετικοί σε κάθε πρόκληση» σημειώνει το έμψυχο δυναμικό του νοσοκομείου.

Οι χτύποι της καρδιάς ενός ακόμα μωρού, του τρίτου που γεννήθηκε από μητέρα θετική στον κορονοϊό, ακούστηκαν σήμερα Πέμπτη στο νοσοκομείο Αττικόν. Το αγοράκι βάρους 3 κιλών και 340 γραμμαρίων είναι πολύ καλά στην υγεία του και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων για το εάν πάσχει από Covid 19 ή όχι.

Το μωρό φιλοξενείται στο τμήμα πρόωρων νεογνών ενώ η μητέρα του μεταφέρθηκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του νοσοκομείου.

Το ραντεβού του τηλεοπτικού κοινού με την Τατιάνα Στεφανίδου παραμένει σταθερό κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:50 στον ΣΚΑΪ.