Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πρεμιέρα με το T Live

Τατιάνα Στεφανίδου

Όλα όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στην πρεμιέρα του T Live.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του T live με την Τατιάνα Στεφανίδου έγινε στον Alpha, στις 11 το πρωί της Δευτέρας. Μέσα από ένα υπερσύγχρονο πλατό με πολλές ψηφιακές δυνατότητες, η παρουσιάστρια είπε την πρώτη καλημέρα, ντυμένη στα κόκκινα.

«Καλή σας μέρα κυρίες και κύριοι! Βλέπετε το T Live, τη νέα εκπομπή του Alpha. Μια πρεμιέρα εντελώς αντισυμβατική. Έχετε ξαναδεί πρεμιέρα ενημερωτικής εκπομπής αρχές Δεκέμβρη; Βεβαίως, ζούμε σε εποχή κανονικότητας; Τα πάντα έχουν αλλάξει, η ζωή μας είναι αλλιώς. Θα προσπαθήσουμε μέσα από το ρεπορτάζ, μέσα από έρευνες, μέσα από συνεντεύξεις, να σας δώσουμε απαντήσεις σε όσα σας απασχολούν. Αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι ξεκινά εδώ και τώρα», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στην έναρξη.

Με πρωτοποριακή ματιά, το T-live εκμεταλλεύεται προηγμένα μέσα παραγωγής για να παρουσιάσει την επικαιρότητα μέσα από εξελιγμένα γραφικά και μηχανισμούς εικονικής πραγματικότητας, μέσα και έξω από το στούντιο. Το αποτέλεσμα είναι ζωντανές, διαδραστικές ειδήσεις, γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, έρευνα και ρεπορτάζ για όσα απασχολούν την καθημερινότητά μας.

Με σύγχρονη αισθητική και με τη μοναδική ματιά της Τατιάνας Στεφανίδου, γεγονότα που συγκλονίζουν και πράξεις που συγκινούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.