Η Τατιάνα Στεφανίδου απαντά στον Αλέξη Κούγια: «Να του πάρουμε ένα μαντήλι για να κλάψει»

Τατιάνα Στεφανίδου

Τη δική της καυστική απάντηση στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον ψευτογιατρό έδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε τη δική της καυστική απάντηση στον Αλέξη Κούγια, σε συνέχεια των δηλώσεων που έκανε ο γνωστός ποινικολόγος για την υπόθεση του ψευτογιατρού, όπου ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος δεν έχει… μαντήλι για να κλάψει.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος του Alpha, αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της «T-Live» στην πολυσυζητημένη υπόθεση και μετά από την προβολή ενός σχετικού ρεπορτάζ, είπε με νόημα:

«Πρέπει να κάνουμε μία εκπομπή, να μαζέψουμε χρήματα, να αγοράσουμε ένα μαντήλι στον φυσικοθεραπευτή, να του το στείλουμε να κλάψει. Γιατί δεν έχει μαντήλι να κλάψει – είπε ο κύριος Κούγιας – στο φτωχόσπιτό του στα Καλύβια, που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Κτηματολογίου και όχι κάποιες συκοφαντίες πολύ κακών δημοσιογράφων όπως εμείς, έχει αποκτηθεί το οικόπεδο με τρεις δωρεές πολιτών».

«Βρήκαμε λοιπόν την οικογένεια που έκανε την πρώτη δωρεά του οικοπέδου. Νευρολογική νόσο η καημένη η γυναίκα που πέθανε. Έχουν πουληθεί 4 οικόπεδα και συνολικά η οικογένεια υπολογίζει ότι έδωσε στον συγκεκριμένο άνθρωπο μισό εκατομμύριο ευρώ με βάση τα οικόπεδα που πούλησε, για να κάνει όλες τις θεραπείες με βάση τις οποίες θα γινόταν καλά όπως τους έλεγε ο φυσικοθεραπευτής» σημειώνει από το ρεπορτάζ της η Γιώτα Κηπουρού.

«Πήγαινε και μαζί τους διακοπές. Έτσι μου μετέφεραν οι κόρες της γυναίκας που πέθανε, ότι με το πρόσχημα ότι πρέπει να είναι δίπλα στη μητέρα τους και να την προσέχει τους ακολουθούσε στα πεντάστερα ξενοδοχεία. Και φυσικά τις διακοπές τις πλήρωνε η ίδια η οικογένεια» προσθέτει στη συνέχεια η δημοσιογράφος.