Η συμφωνία Μακρυπούλια και Θεοφάνους με το MEGA

Το τρίτο live του «Just the two of us» θα μεταδώσει απόψε το MEGA, ενώ είναι αλήθεια πως αρκετά καθυστερημένα στο κανάλι της Μεσογείων προσπαθούν να διορθώσουν αρκετά από τα λάθη που έχουν κάνει.

Βέβαια στο δεύτερο live είδαμε τη Ζέτα Μακρυπούλια καλύτερα φωτισμένη, έστω και αν αρκετές φορές χάναμε, λόγω προβλημάτων στον ήχο, αυτά που έλεγε. Εντάξει… δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα κι ας μιλάμε για ένα πρόγραμμα που –υποτίθεται πως- ετοίμαζαν στο Mega-λο κανάλι εδώ και μήνες.

Άλλωστε φαίνεται ότι το συγκεκριμένο talent show δεν το έχουν και… περί πολλού στο σταθμό της Μεσογείων, αφού… αντιπαρέρχονται με «ανωτερότητα» τα αρνητικά σχόλια, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για ένα talent show με σκοπό να προσφέρει χαρά στους τηλεθεατές.

Σύμφωνοι, μόνο που αυτή τη «χαρά» δεν τη βλέπαμε λόγω σκοταδιού, αλλά και δεν την ακούγαμε εξαιτίας του κακού ήχου.

Ωστόσο στο MEGA είναι πολύ χαρούμενοι καθώς βρίσκονται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να αποκτήσουν το talent show που ήθελαν εδώ και καιρό και το οποίο θεωρείται το… αντίπαλο δέος στο «The Voice» του ΑΝΤ1. Αυτό είναι το «Rising Star» που έχει πολλά κοινά με το talent showπου προβάλλει ο ΑΝΤ1, αφού και σε αυτό, για να περάσουν οι διαγωνιζόμενοι στην επόμενη φάση τραγουδούν χωρίς να τους βλέπουν οι κριτές. Βέβαια στο talent show που εξασφάλισε το MEGA δεν ψηφίζουν μόνο τα μέλη της κριτικής επιτροπής, αλλά και κοινό που θα είναι στο στούντιο και που επίσης δεν βλέπουν τον διαγωνιζόμενο.

Όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα, το project αυτό το «κυνηγάνε» πολύ καιρό στο MEGA και μάλιστα εμπεριέχεται και στο «πακέτο» συμφωνίας με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιώργο Θεοφάνους. Αντίθετα λοιπόν με όσα λέγονται, τα στελέχη στο κανάλι της Μεσογείων δεν έχουν συζητήσει και προτείνει ποτέ στη Ζέτα να αναλάβει την επόμενη σεζόν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά έχουν συζητήσει και αποφασίσει πως θα είναι αυτή που θα παρουσιάσει τα live του καινούργιου τους talent show. Συμφωνία έχει κλειστεί και με τον Γιώργο Θεοφάνους, ώστε να είναι στην κριτική επιτροπή, καθώς στο «Just the two of us» μπορεί να κάνει την πιο σωστή κριτική σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη, τη Ρούλα Κορομηλά και τον Δημήτρη Αρβανίτη, αλλά σίγουρα τον ενδιαφέρει περισσότερο ένα talent show που θα αναδείξει τραγουδιστές.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου το προσεχές διάστημα θα οριστικοποιηθεί και η συμφωνία του MEGA με την εταιρεία παραγωγής που έχει διεθνώς τα δικαιώματα του «Rising Star», καθώς στο σταθμό της Μεσογείων επιθυμούν να το βγάλουν στον αέρα τον Οκτώβριο. Σίγουρα λοιπόν σε αυτό το talent show παρουσιάστρια θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ ο Γιώργος Θεοφάνους θα είναι ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής που θα προσπαθήσουν να βρουν το καινούργιο «αστέρι» του πενταγράμμου.

Γρηγόρης Μελάς